[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
有無巴絲食過咩益生菌for易肚屙有用?
睇左好耐, D價錢差好遠, 唔知點揀好

每款益生菌嘅含菌種類同劑量都唔一樣, 所以效果因人而異, 你續款買嚟試吓先, 睇吓邊隻對自己有效. 但要留意, 有D益生菌要放雪櫃, 有D可以放室溫. 以下幾款都可以放室溫.

https://hk.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-LactoBif-Probiotics-5-Billion-CFU-10-Veggie-Caps/64008
California Gold Nutrition, CGN, LactoBif Probiotics, 5 Billion CFU, 10 Veggie Caps
呢款有試用裝買, 可以先試. 我自己食呢款有用.

https://hk.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-EPS-60-Veggie-Caps/124
Jarrow Formulas, Jarro-Dophilus EPS, 5 Billion, 60 Veggie Caps
呢款comment 都幾好. 我自己冇試過.

https://hk.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Dr-Formulated-Probiotics-Once-Daily-Women-s-30-Veggie-Caps/64442
Garden of Life, Dr. Formulated Probiotics, Once Daily Women's, 30 Veggie Caps
呢款我食緊, 但對我冇咩效.

之前食開jarrow
係多左屎痾
但真係幾貴

啱啱試下轉食California 個隻
食左一個星期到
食完好撚多屁放
未有咩突別唔舒服

未食益生菌前易腸胃唔舒服
食完好d
想點評番上次買左既幾樣野

Ryvita, 果汁,水果和燕麥黑麥薄脆餅乾
上次講過佢係完全無水果既
但我發現浸落奶到又幾好味
早餐食1~2塊加一杯奶都夠飽
TASTE都有得賣不過貴10蚊
本來打算唔回購而加食落幾好
浸奶食後決定會回購

Cococare, 100%天然摩洛哥堅果油
上次我話佢質感好稀
的確好稀 但上左頭又會笠到核爆
只查少少 用水洗完頭 都會笠到核爆
為左唔哂野 我就將佢同洗頭水1:8咁樣溝黎洗頭用
咁先冇笠既問題 的確頭髮都有軟左
但我唔會再回購 去萬寧買番OGX支油用算

堅果油我係個頭吹到半乾
滴5-6滴落手掌
推開哂d油再輕手整落d頭髮
再吹返乾
咁整唔笠
買左咁耐畦多 包膠下先

呢兩野都係multivitamins 之前食緊vitamin code 無咩大感覺 不過太貴 會轉食rainbow light 不過唔好處係無得一日分開幾餐食 平均啲

Wild planets 魚罐頭系列 平時會用黎夾麵包食 好食 同埋佢係拎roadkill黎整 支持可持續生態

醬系列 Maranatha 無得輸 佢只有原料加少少鹽 唔似本地買到既醬落好多 hydrogenated oil呀 cane syrup
岩岩見到有巴打用返我個code 唔該晒
想問幾時先會由pending 轉available?

同埋今晚會買are 500蚊野

有無人交換用?
Code:GUY3104

DWN646
依家買

岩岩買左喇bro
想點評番上次買左既幾樣野

Ryvita, 果汁,水果和燕麥黑麥薄脆餅乾
上次講過佢係完全無水果既
但我發現浸落奶到又幾好味
早餐食1~2塊加一杯奶都夠飽
TASTE都有得賣不過貴10蚊
本來打算唔回購而加食落幾好
浸奶食後決定會回購

Cococare, 100%天然摩洛哥堅果油
上次我話佢質感好稀
的確好稀 但上左頭又會笠到核爆
只查少少 用水洗完頭 都會笠到核爆
為左唔哂野 我就將佢同洗頭水1:8咁樣溝黎洗頭用
咁先冇笠既問題 的確頭髮都有軟左
但我唔會再回購 去萬寧買番OGX支油用算

堅果油我係個頭吹到半乾
滴5-6滴落手掌
推開哂d油再輕手整落d頭髮
再吹返乾
咁整唔笠

我試過
都係笠笠地既
但唔似ogx個種感覺
有無啲產品係偶爾食多咗或者食大餐
食一粒就會好消化啲㗎?
食一粒就會好消化啲㗎?
食一粒就會好消化啲㗎?

Digestive Enzymes
我個code WON2464,諗住今晚買,有無人交換
有無人有係iherb 買過奶粉?

又話夠數就免運
點知又收額外運費

又話夠數就免運
點知又收額外運費

依家要睇埋重量 你買多啲Shipping saver就會平啲

又話夠數就免運
點知又收額外運費

依家要睇埋重量 你買多啲Shipping saver就會平啲

你可以睇下佢suggest 啲combo 岩唔岩你 有時+hand cream 都可以免到啲運費 支cream又輕 咪求其用下囉

又話夠數就免運
點知又收額外運費

你可以睇下佢suggest 啲combo 岩唔岩你 有時+hand cream 都可以免到啲運費 支cream又輕 咪求其用下囉

我都有搵過啲shipping saver
但啲野唔太岩用
同埋你都知奶粉差唔多一個月買一次
無理由其他護理品又係一個月一次

因為我之前未飲過 想試下第一次就買iherb

又話夠數就免運
點知又收額外運費

但啲野唔太岩用

你買咩奶粉? 如果係健身奶粉 其實香港買重平

又話夠數就免運
點知又收額外運費

但啲野唔太岩用

咪玩啦
Promode code +reward code+loyalty credit +10%off 一定平過bc shop

又話夠數就免運
點知又收額外運費

但啲野唔太岩用

咪玩啦
Promode code +reward code+loyalty credit +10%off 一定平過bc shop

我之前睇ON 100% whey 折左都唔夠BC Shop平喎 我廢時煩 最後去左Myprotein 度買算

又話夠數就免運
點知又收額外運費

但啲野唔太岩用

咪玩啦

我之前睇ON 100% whey 折左都唔夠BC Shop平喎 我廢時煩 最後去左Myprotein 度買算

又話夠數就免運
點知又收額外運費

但啲野唔太岩用

咪玩啦

正正就係想買on
巴打方便 add 你tg 問你奶粉野嗎?

但啲野唔太岩用

咪玩啦

田火

但啲野唔太岩用

咪玩啦

巴打其實你係咪揀左Double rich chocolate? 因為好似佢係特別平 但聽人講好燥

但啲野唔太岩用

咪玩啦

巴打其實你係咪揀左Double rich chocolate? 因為好似佢係特別平 但聽人講好燥

Bc shop 幾錢?on 5lbs around 450?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞