[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
會買$750 野,有無人互用:BWC790

我用你個個ok?
平均一個月買500幾蚊野

巴打你果個code 係咩,我下次用返
有冇人同我交換code?我買800幾蚊野
我個code:NES6175

有呀,我買9百幾蚊
Rewards Code: DAR0107

有呀,我買9百幾蚊

thx 巴打我聽朝落單

我用你個個ok?
平均一個月買500幾蚊野

巴打你果個code 係咩,我下次用返

我搵人長夾
我再搵啦 thanks巴
有冇人同我長夾互用code
一個月約買500蚊左右野
長夾
大家交換後即用
我趕
thanks
準備買500蚊野
有冇人交換code?

Rewards code:MAL0483
準備買500蚊野
有冇人交換code?

同你交換
我Rewards Code:
BRP747
準備買500蚊野
有冇人交換code?

同你交換
BRP747

準備買500蚊野
有冇人交換code?

同你交換
BRP747

已經用咗你個code
準備買500蚊野
有冇人交換code?

同你交換
BRP747

已經用咗你個code

有冇興趣長夾

有呀,我買9百幾蚊

巴打我已經落咗單
要買500零600蚊嘢,有冇人同我交換用?
HIM8266

我同你互 用?

我用左你果個啦

巴打我落單啦

順手一問, 大致上黎講佢冇sale時 係咪一次用得嘅discount只有referral 嘅個5%?

我同你互 用?

我用左你果個啦

巴打我落單啦
shitt 死圖
順手一問, 大致上黎講佢冇sale時 係咪一次用得嘅discount只有referral 嘅個5%?

HIM8266

我用咗了
第一次買 買左啲朱古力
lutein護眼 靈芝提取物養肝
JOH1676
有冇人交換code
IHA6297
依幾日會買野
HIM8266

我用咗了
第一次買 買左啲朱古力
lutein護眼 靈芝提取物養肝
JOH1676

用咗巴打個code啦
有冇人交換code
IHA6297
依幾日會買野

用左你個code了

我個code: TOP9276
買咗:
1. Thompson, 山竹素食膠囊,475毫克,30粒
- 有維持腸胃健康、美白作用

2. Nature's Way, 葫蘆巴籽, 610 mg, 180粒 (素膠囊)
3. Now Foods, 鋸棕櫚精華,160毫克,120粒

- 見外國都幾多人推薦fenugreek + saw palmetto 呢兩種草藥組合嚟豐胸(而我最主要想打救大細波 ) 仲有配合埋之前買落嘅魚油、卵磷脂同維他命

4. Y.S. Eco Bee Farms, 蕎麥純原蜂蜜,13.5盎司(383克)

- 預防感冒用,未試過有冇效,但陣味冇想像中咁臭,要隊到好埋先聞到

5. Madre Labs, 增厚複合維生素B + 生物素香波,不含硫酸鹽,柑橘味,擠壓,14 fl oz (414 ml)

-呢個係回購,好易起到好多泡嘅洗頭水,同埋陣橙味好正,唔會香味好濃 老母仲話我最近甩少咗頭髮,所以值得回購

仲有必買嘅chocolove海鹽黑朱古力同chimes 薑糖

Btw我嘅code: RAB1361

用左你個code
有冇人交換code
IHA6297
依幾日會買野

用左你個code了 買少少only

KSK3913
將會買200幾蚊野
有沒有人交換code?
JIM3391

ksk3913

我買550 ~650

唔知巴打幾時落order呢

今日到貨.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞