[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike

我用咗你個code

MY CODE : KEY2763

星期4用咗你個code

呢排好多人講 rose hip oil
買左枝試吓希望唔會好苙

我個code: WIG0160

Rose hip oil 好用呀!
之前買過trilogy果支,用完再上iherb買另一個牌子
用落覺得分別不大,但就平好多
我多數約Rosehip oil加落cream
真心淡到斑

你加落咩 cream? 苙唔苙?
我覺得枝油聞落好 fishy

Melvita http://hk.melvita.com/pulpe-de-rose-cream--melvita-hong-kong,7,1,5884,162524.htm#s=4459

得6% off

係囉!我個email寫10%off, 但入完得6%
有冇住九龍巴絲最近會訂野?淨係想買支toner可唔可以幫手訂埋

我可以幫手訂
你留tg 比我
以下有冇推介?或者俾個牌子或keyword嚟

1. 維他命B雜

2. 有冇啲纖維素之類,可以塞住個胃,產生飽肚感,令自己食少啲

Thx 唔想再蝕俾曼零
有無d 網站係推介iHerb入面的保健品,洗面美容果d用品架?見到好多相似用品但唔知邊隻好

有無d非打手網介紹

有無d 網站係推介iHerb入面的保健品,洗面美容果d用品架?見到好多相似用品但唔知邊隻好

有無d非打手網介紹

枝method洗手液我有買 應該買過有10枝refill裝,我平時粗用但又無敏感
想買melatonin
有啲有寫time release 有啲又有
唔係好明咩意思

買now foods melatonin, 100%pure

已買
食完反而失眠

有無d非打手網介紹

枝method洗手液我有買 應該買過有10枝refill裝,我平時粗用但又無敏感

我送埋俾朋友累到人地都敏感
勞工皂都無咁傷手

有無d非打手網介紹

我送埋俾朋友累到人地都敏感
勞工皂都無咁傷手

皮膚敏感,鼻敏感鼻塞呢樣野,自從食維他命A後情況有改善,你哋可以試下

藍莓醬我加落麥皮到食有d甜味而且夠健康
不過冇防腐劑所以要快d食晒 開左要擺係雪櫃
love crunch未開 送黎個時有d碎..
因為食麥皮唔想落糖 加提子乾唔錯 香蕉片好淡味
chia seed 平
kale powder抗氧化嘅 我加落米粉意粉到食
因為我減緊糖 拎木糖醇取代砂糖拎黎整甜品都得 味道同砂糖差唔多

我code: MAN1958 (5%off)

見你有圖有文字諗住用你個Code但係入左係invalid
應該係3個英文字3個數字 等到你今晚如果唔係我用其他人

藍莓醬我加落麥皮到食有d甜味而且夠健康
不過冇防腐劑所以要快d食晒 開左要擺係雪櫃
love crunch未開 送黎個時有d碎..
因為食麥皮唔想落糖 加提子乾唔錯 香蕉片好淡味
chia seed 平
kale powder抗氧化嘅 我加落米粉意粉到食
因為我減緊糖 拎木糖醇取代砂糖拎黎整甜品都得 味道同砂糖差唔多

我code: MAN1958 (5%off)

見你有圖有文字諗住用你個Code但係入左係invalid
應該係3個英文字3個數字 等到你今晚如果唔係我用其他人

我copy多左個space 就invalid 左
而家work 了 支持高汁留言

1. 維他命B雜

2. 有冇啲纖維素之類,可以塞住個胃,產生飽肚感,令自己食少啲

Thx 唔想再蝕俾曼零

B-Complex 可以參考呢度

https://labdoor.com/rankings/b-complex

1. 維他命B雜

Thx 唔想再蝕俾曼零

B-Complex 可以參考呢度

https://labdoor.com/rankings/b-complex

gooood
有無啲咩可以訓好啲?
晚晚都三四點醒一醒 好想一教訓天光

有無d非打手網介紹

咁有咩網可信?

有個blog叫iherb天書
但佢介紹既嘢好快就out of stock
& beauty products 為主
睇下你中意睇邊類資訊
有無啲咩可以訓好啲?
晚晚都三四點醒一醒 好想一教訓天光

同你服食嘅藥物side effect有關,問返你嘅醫生啦

1. 維他命B雜

Thx 唔想再蝕俾曼零

1. 最多人買果隻就得Now Foods/Doctor's Best,多左會屙黃尿屙返出黎

2. 不如食奇亞子沖水
第一次用順豐送上門
今朝miss 左佢個電話
有無巴絲試過
佢會再送過定係要我打返去
第一次用順豐送上門
今朝miss 左佢個電話
有無巴絲試過
佢會再送過定係要我打返去

應該會收到SMS叫去順豐站到拿
Now Foods, Real Food,白奇亞籽,1磅(454克)
平過街買好多

仲買左
Now Foods, 番茄紅素軟膠囊,20毫克,50粒
抗氧化

我個CODE FIT4760
邊位近期要買野,可以用你個CODE

https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-Sports-Whey-Protein-Isolate-Natural-NAT4468, I buy from them every month

NAT4468

用左你個CODE

我個CODE FIT4760
11Aug iherb同我講d貨已經ship左
同直到今日我check返順豐個濕鳩Online tracking,佢仲係顯示tracking number unavailable 係咪正常
多謝哂咁多個post啲巴絲推薦,買咗幾件都好滿意

講吓啲之前post其他巴絲無乜提過嘅產品先,
乾粟米粒同葵瓜子粒幾好味
就咁食或者撈麥片/乳酪/意粉都應該唔錯
芒果乾買畀人嘅無開嚟試,不過輕輕捏個包裝入面似係完全抽乾水份嗰種脆片,唔知好唔好食

1. 維他命B雜

Thx 唔想再蝕俾曼零

1. 最多人買果隻就得Now Foods/Doctor's Best,多左會屙黃尿屙返出黎

2. 不如食奇亞子沖水

見到有研究話維他命b2唔可以食得多過10mg,因為b2眼睛有好多,見得多紫外光好易氧化,對眼睛反而唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞