[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
知唔知八月/九月有無咩promo code?

Promo Code: AUG25 - 6% off orders over $40 USD, Ends 8/25 at 11:59pm PST
交換 code 用 YUN8614

今晚用你個code先

BTW 宣傳下自己個code: ROD0023

Promo Code: AUG25 - 6% off orders over $40 USD, Ends 8/25 at 11:59pm PST

其實你地點揾到啲code?

其實你地點揾到啲code?

Email from iherb

之前講左野食,依家分享下supplement~~
-zinc:食完塊面係會減少出油,但我覺得50mg太多,日日食買25mg都夠啦..
-b complx: 朝早早餐後食一粒,夜晚會自然覺得眼訓訓得唔錯,但呢粒丸好大粒
-薑黃素:抗氧化
-nature's way個樽係買比呀媽,佢話有用,食完隻眼舒服返,好訓左精神左,所以我買多支比佢
-vitamin c: 食左2個月,每日一粒,配合防曬皮膚白左dd,亦都冇感冒過
-最尾支hemp seed oil係拎黎搽面(2-3滴),唔致粉刺,因為佢含有高量linoleic acid,幫助分泌高質量的皮脂,自己研究下...呢支岩生暗瘡面又乾乾地嘅朋友仔~

my code:MAN1958

-zinc:食完塊面係會減少出油,但我覺得50mg太多,日日食買25mg都夠啦..
-b complx: 朝早早餐後食一粒,夜晚會自然覺得眼訓訓得唔錯,但呢粒丸好大粒
-nature's way個樽係買比呀媽,佢話有用,食完隻眼舒服返,好訓左精神左,所以我買多支比佢
-vitamin c: 食左2個月,每日一粒,配合防曬皮膚白左dd,亦都冇感冒過
-最尾支hemp seed oil係拎黎搽面(2-3滴),唔致粉刺,因為佢含有高量linoleic acid,幫助分泌高質量的皮脂,自己研究下...呢支岩生暗瘡面又乾乾地嘅朋友仔~

用左你個code
同跟機買左樽nature's way比呀媽試下
我個code: TIN1985
用左你個code
同跟機買左樽nature's way比呀媽試下
我個code: TIN1985[/quote]

巴打我用咗你個code

我個code:NES6175

其實點解唔食複合維他命? 我岩岩買
Garden of Life, Vitamin Code, Men, 240 Vegetarian Capsules
食完睇下有無變化 包膠下

巴絲你食b雜100會唔會多得濟,係咪全日小便都螢光色
有冇人試過奇亞籽?
係youtube見到有人推介想試下
新手未買過
想買d對眼好嘅產品俾老豆 佢長期對住強光
有冇巴絲有推介 最好唔係好似藥咁 係似糖 驚老豆接受唔到
有好多護眼野睇完都唔知邊隻好
有冇人試過奇亞籽?

無味
口感似西米

我就咁浸水飲
有冇人試過奇亞籽?

無味
口感似西米

我就咁浸水飲

似百香果
個芯都係硬

其實點解唔食複合維他命? 我岩岩買
Garden of Life, Vitamin Code, Men, 240 Vegetarian Capsules
食完睇下有無變化 包膠下

因為仲後生我覺得係食物入面吸收嘅營養己經夠 唔洗食得咁全面
提提巴絲,脂溶性vitamin (A,D,E,K..)唔洗食咁多,多左排唔走對身體唔好

巴絲你食b雜100會唔會多得濟,係咪全日小便都螢光色

我飲好多水 所以唔係咁明顯
上面有巴絲話B3食太多對眼唔好,我依家啪開一半黎食
想問下有冇巴絲爛嘴角食維他命b2食到好返,我如果唔擦潤唇膏就會爛嘴角,用左就會冇事
另外有冇人係iherb買過Trilogy既玫瑰果精油?我岩岩search完全唔見有,但係hktv mall係$220一支,有冇人用過真係有用或者有其他好介紹?
btw my code DAR0107
收到啦

granola 同syrup 真係必買 其他之後再包膠

FTB027 可交換用
有冇鈣片介紹
想問下有冇巴絲爛嘴角食維他命b2食到好返,我如果唔擦潤唇膏就會爛嘴角,用左就會冇事
另外有冇人係iherb買過Trilogy既玫瑰果精油?我岩岩search完全唔見有,但係hktv mall係$220一支,有冇人用過真係有用或者有其他好介紹?

用過trilogy覺得唔錯 我係太古萬寧買
有成個櫃有trilogy 唔同系列既產品
仲可以試左先

我爛咀角就食propolis + royal jelly
有冇人想夾單
得120左右
最好住/做野係長沙灣、深水埗 or tst咁樣會方便d
有冇人試過奇亞籽?

無味
口感似西米

我就咁浸水飲

似百香果
個芯都係硬

試左飲奇亞籽幾日
我晚餐飲一杯奇亞籽先再食飯,晚飯份量減半
兩茶匙奇亞籽溝水飲 即係當左佢代餐咁
都有少少飽肚感
三日瘦左1磅

可以用我code : VBZ8175
收到啦

granola 同syrup 真係必買 其他之後再包膠

FTB027 可交換用

黑皂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞