[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
有無巴絲買過代餐milkshake?
今日第一次沖好淡 可能我唔識沖啦
想請教個粉同水rate係幾多?

人心
代餐 講真好難飲
好似每餐兩scoop

人心
代餐 講真好難飲
好似每餐兩scoop

想睇下有冇邊隻supplement會減低偏頭痛問題

有冇睇醫生check清楚?

冇啊
家族性問題
工作壓力大就偏頭痛
[img]https:/
上面全部都係個人用後感比各位手足參考下
廣告時間:VOS6822
用左講返我知 我會用返巴打個code

用左
我既: JNH8497

用左巴打個code

呢個我既: YAN4796

用左你個個
我既 LWJ411

用完呢個塊臉乾到痴線
揸左好多蘆薈加少許油都冇用
紅左勁耐而家乾爭爭
用完佢應該要做d咩會好d?

我已經唔記得用左邊個巴打既code
有緣既用下我嗰個啦
LDM3419

用完呢個塊臉乾到痴線
紅左勁耐而家乾爭爭

有緣既用下我嗰個啦
LDM3419

我淨係用佢係d暗瘡位
用完查返油同蘆薈就得
呢排緊玫瑰果籽油

如果你暗瘡多
不如用左skinocare 搞左d暗瘡先
食緊月見草油
omega-3, Q10 大家買咩牌子?

Omega 3 我食緊Now Foods嗰隻 但之後想轉Nordic Naturals 既Algae Omega 睇過Labdoor 評分最高 好似安心啲

CoQ10 就無食開 之前試左California Gold Nutrition 但食完好似無咩好左

我兩隻都食Nows Food

nowsfood 真係好平

Nowsfood 都平

最平係iherb自己d品牌
唔計iherb 自己品牌
其實Nows Food算平

我就食緊呢d

食咁多 我諗緊應該買咩食
Nowsfood d野咁低品質都有人買
Nowsfood d野咁低品質都有人買

點解咁講?

nowsfood d野有問題?

用完呢個塊臉乾到痴線
紅左勁耐而家乾爭爭

有緣既用下我嗰個啦
LDM3419

我淨係用佢係d暗瘡位
用完查返油同蘆薈就得
呢排緊玫瑰果籽油

如果你暗瘡多
不如用左skinocare 搞左d暗瘡先

Skinoren

其實我基本上冇暗瘡
係額頭同下巴間唔使有石頭瘡
面既話有少許暗粒 好多粉刺
鼻都好多黑頭

我見有人都會當基本保養全面用
對毛孔啊粉刺黑頭暗瘡去角質通通有用咁話

可能琴日抹太多 今晚輕手d先

第一次係iherb買野 點知兩包love crunch 都爛咗,仲要寄小咗樣野 好彩搵完在線客戶服務員都幫到我做refund
今次買咗兩枝花水,同埋moringa jojoba n rose hip oil for護膚 見比較小人講過 遲下用完再包膠

最尾有興趣買野既巴絲可以考慮下用我個code
Code: BOB1503

第一次係iherb買野 點知兩包love crunch 都爛咗,仲要寄小咗樣野 好彩搵完在線客戶服務員都幫到我做refund
今次買咗兩枝花水,同埋moringa jojoba n rose hip oil for護膚 見比較小人講過 遲下用完再包膠

跪求神泥report
原來係呢枝蘆薈搞到我塊面又紅又熱又那又乾
但第二朝又冇事
究竟係敏感定咩?
以前用hk買嗰d有香料又酒精既都冇事架喎

原來係呢枝蘆薈搞到我塊面又紅又熱又那又乾
但第二朝又冇事
究竟係敏感定咩?
以前用hk買嗰d有香料又酒精既都冇事架喎

可能係Irish Moss引起敏感/粉刺 唔好再用啦

跪求神泥report

岩先用咗 我覺得清潔力係幾好 佢無innisfree個隻火山泥咁繃緊,所以用落幾舒服
唔好既係個味有小小怪 同埋好難溝 我岩先溝兩次都起咗好多粒粒 個質地唔夠滑
不過我覺得iherb買幾抵,因為ig 1磅賣緊100 但iherb 2磅先100
花水我用緊呢枝, 好香. 我覺得抵用 - 240ml HK$58.23.

https://hk.iherb.com/pr/Heritage-Products-Rosewater-Glycerin-Atomizer-Mist-Sprayer-8-fl-oz-240-ml/55686

iherb 又有優惠 (唔使另外入code) - 此優惠活動截至港澳時間9月22日週四凌晨1點

熱銷洗護美容產品9折搶購:
https://www.iherb.com/c/brightening-facial-care/?rcode=CGV145

運動健身精品高達6折酬賓:
https://www.iherb.com/c/top-selling-sports/?rcode=CGV145

瘦身減肥精品9折搶購:
https://www.iherb.com/c/diet-weight-loss/?rcode=CGV145

我個code: CGV145

跪求神泥report

岩先用咗 我覺得清潔力係幾好 佢無innisfree個隻火山泥咁繃緊,所以用落幾舒服
唔好既係個味有小小怪 同埋好難溝 我岩先溝兩次都起咗好多粒粒 個質地唔夠滑
不過我覺得iherb買幾抵,因為ig 1磅賣緊100 但iherb 2磅先100

你係用咩嚟溝 thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞