[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
第一次係iherb買野 點知兩包love crunch 都爛咗,仲要寄小咗樣野 好彩搵完在線客戶服務員都幫到我做refund
今次買咗兩枝花水,同埋moringa jojoba n rose hip oil for護膚 見比較小人講過 遲下用完再包膠

最尾有興趣買野既巴絲可以考慮下用我個code
Code: BOB1503[/quote]
跪求神泥report [/quote]

岩先用咗 我覺得清潔力係幾好 佢無innisfree個隻火山泥咁繃緊,所以用落幾舒服
唔好既係個味有小小怪 同埋好難溝 我岩先溝兩次都起咗好多粒粒 個質地唔夠滑
不過我覺得iherb買幾抵,因為ig 1磅賣緊100 但iherb 2磅先100[/quote]
你係用咩嚟溝 thanks[/quote]

我用水嫁炸 好似用蘋果醋溝最好
第一次係iherb買野 點知兩包love crunch 都爛咗,仲要寄小咗樣野 好彩搵完在線客戶服務員都幫到我做refund
今次買咗兩枝花水,同埋moringa jojoba n rose hip oil for護膚 見比較小人講過 遲下用完再包膠

Code: BOB1503

跪求神泥report [/quote]

岩先用咗 我覺得清潔力係幾好 佢無innisfree個隻火山泥咁繃緊,所以用落幾舒服
唔好既係個味有小小怪 同埋好難溝 我岩先溝兩次都起咗好多粒粒 個質地唔夠滑
不過我覺得iherb買幾抵,因為ig 1磅賣緊100 但iherb 2磅先100[/quote]

我用水嫁炸 好似用蘋果醋溝最好[/quote]

自膠quote小咗sorry

跪求神泥report

我用水嫁炸 好似用蘋果醋溝最好[/quote]

自膠quote小咗sorry[/quote]
Thanks 下次買

用咗你個code
My code: MIC3502
今個月係咪無extra code喇?

味道1》2 不過都好好味 見過香港都有得攢 價錢差唔多

好食 當零食一流 又健康 其實唔貴 一盒6條

上面全部都係個人用後感比各位手足參考下
廣告時間:VOS6822
用左講返我知 我會用返巴打個code

用左你個CODE,原先想買埋奶粉...但真係好貴..
博遲下有折先買
今個月係咪無extra code喇?

等columbus day
Promo code:SEP15 - Save $5 on orders over $50 USD. One time Use Only. Expires Wednesday, Sept. 20th at 10am.
想問褪黑激素有無副作用
邊隻牌子比較好

用左講返我知 我會用返巴打個code

用左巴打個code
我個code: HEN4478
有無人有買代糖?
係就咁買赤藻糖醇木糖醇/甜菊糖好,定係個啲咩sugarless-sugar(now food個隻)好,因為前者好貴,後者好平,但睇佢成份都係赤藻糖醇同甜菊
[imghttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/10/131811_6dee0135f8032ea780a743d999ff04c0.jpg[/img]
好食 當零食一流 又健康 其實唔貴 一盒6條

上面全部都係個人用後感比各位手足參考下
用左講返我知 我會用返巴打個code[/quote]
巴打用左你個code
我果個係HAN6838

分享下買左d咩先 到時再包膠下

印度苦楝抗菌止痕好似好正

在20世紀,一位德國植物學家在印度進行生物考察時巧遇了一場蝗災。當時,那一整片農作物,頃刻之間就被蝗蟲蠶食得蕩然無存,但是其中有一棵樹卻安然無恙,這就是『印度苦楝樹Neem Tree』。爾後被發現印度苦楝樹的種子、樹葉及樹皮中,含有特殊的「印楝素」物質,使得印度苦楝樹具有趨蟲治病的神奇功能,且對人畜和天然環境無任何污染。

協助肝臟和血液排毒
- 促進皮膚健康和膚色明亮
- 舒緩痘痘
- 減少體內多餘熱毒
- 協助平衡血糖
- 中央肥胖
未係 iherb買過野

有冇gym撚可以話我知 iherb啲 protein bar算唔算貴?

見佢啲奶粉比出面貴
未係 iherb買過野

有冇gym撚可以話我知 iherb啲 protein bar算唔算貴?

見佢啲奶粉比出面貴

等佢減價再格下價
同埋要用promote code
同埋首次買野會減多啲
未係 iherb買過野

見佢啲奶粉比出面貴

等佢減價再格下價
同埋首次買野會減多啲

邊度有promote code
同埋幾時會減價
未係 iherb買過野

見佢啲奶粉比出面貴

等佢減價再格下價
同埋首次買野會減多啲

同埋幾時會減價

Promo code:SEP15 - Save $5 on orders over $50 USD. One time Use Only. Expires Wednesday, Sept. 20th at 10am.

好似咁 我都係等巴打放出黎
不過遲下應該會有大減價
唔急就等有折同code 一齊用 買多啲
On brand 9折應該個幾月都有1次
未係 iherb買過野

見佢啲奶粉比出面貴

等佢減價再格下價
同埋首次買野會減多啲

同埋幾時會減價

不過遲下應該會有大減價

thanks
但點解 promo code 係用 usd計
佢個網係hkd
未係 iherb買過野

見佢啲奶粉比出面貴

等佢減價再格下價
同埋首次買野會減多啲

同埋幾時會減價

不過遲下應該會有大減價

thanks
但點解 promo code 係用 usd計
佢個網係hkd

無咩分別
夠數就比你減到
咩係神泥?
咩係神泥?

類似深層清潔面膜粉 比你自己溝做面膜泥用嫁
有無人食開螺旋藻?
本身諗住食嚟補血防脫髮
食完最大效果係手指倒刺無哂
本身隻隻手指都損哂
從來未試過隻手無倒刺

好似仲有好多其他功效
有無人食開螺旋藻?
本身諗住食嚟補血防脫髮
本身隻隻手指都損哂
從來未試過隻手無倒刺

好似仲有好多其他功效

咁堅
有無人食開螺旋藻?
本身諗住食嚟補血防脫髮
本身隻隻手指都損哂
從來未試過隻手無倒刺

好似仲有好多其他功效

咁堅

留名聽巴打介紹
又想入貨 有冇巴絲一齊交換code用?
我個code: PHK592
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞