[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
有無人試過係iHerb買三文魚或吞拿魚罐頭? 有無好介紹
有冇屯元天巴絲夾單 淨係想買八十幾蚊野
幾時先再有九折 想買成千八蚊野

Amazing
如果有關節痛 知唔知食咩會有幫助?

薑黃素
如果神經痛肌肉痛,有冇話食咩好?

睇咗醫生睇吓咩事先

睇咗醫生睇吓咩事先

醫生話肌肉發炎
如果有關節痛 知唔知食咩會有幫助?

飲亞麻籽油,omega3可以消炎

睇咗醫生睇吓咩事先

醫生話肌肉發炎

你唔順便問吓醫生食咩supplement
肌肉發炎自己亂嚟有啲危

而家某d產品有折,你裝晒入購物車先再睇睇(唔使入優惠code) 。有特價嗰d買咗先,唔好等。將其餘product 'move to wish list' 就可以下次揀返嚟買。

我個code: CGV145 (5% off)

iHerb 99福利海淘節來啦!即日起,截至美西時間9月13號周三上午10點(港台時間9月14號週四凌晨1點),iHerb知名熱銷9大產品限時8折大酬賓,產品涉及關節保健,骨骼健康,肌膚護理,頭髮養護,指甲配方等:

膠原蛋白 - 市場上首款海洋膠原+玻尿酸+維他命C配方的膠原蛋白產品:

https://www.iherb.com/c/cgn-collagenup/?rcode=BUY1234

蝦青素 - 抗氧化能力被認為高出維他命C約65%:

https://www.iherb.com/c/California-Gold-Astaxanthin/?rcode=BUY1234

一鍵點擊全部查看這9大產品,包括極具口碑的關節寶素食氨基葡萄糖:

https://www.iherb.com/c/joint-support-special/?rcode=BUY1234
omega-3, Q10 大家買咩牌子?

而家某d產品有折,你裝晒入購物車先再睇睇(唔使入優惠code) 。有特價嗰d買咗先,唔好等。將其餘product 'move to wish list' 就可以下次揀返嚟買。

我個code: CGV145 (5% off)

iHerb 99福利海淘節來啦!即日起,截至美西時間9月13號周三上午10點(港台時間9月14號週四凌晨1點),iHerb知名熱銷9大產品限時8折大酬賓,產品涉及關節保健,骨骼健康,肌膚護理,頭髮養護,指甲配方等:

膠原蛋白 - 市場上首款海洋膠原+玻尿酸+維他命C配方的膠原蛋白產品:

https://www.iherb.com/c/cgn-collagenup/?rcode=BUY1234

蝦青素 - 抗氧化能力被認為高出維他命C約65%:

https://www.iherb.com/c/California-Gold-Astaxanthin/?rcode=BUY1234

一鍵點擊全部查看這9大產品,包括極具口碑的關節寶素食氨基葡萄糖:

https://www.iherb.com/c/joint-support-special/?rcode=BUY1234

iHerb 好似成日幫California Gold Nutrition賣廣告

Omega 3 我食緊Now Foods嗰隻 但之後想轉Nordic Naturals 既Algae Omega 睇過Labdoor 評分最高 好似安心啲

CoQ10 就無食開 之前試左California Gold Nutrition 但食完好似無咩好左

Omega 3 我食緊Now Foods嗰隻 但之後想轉Nordic Naturals 既Algae Omega 睇過Labdoor 評分最高 好似安心啲

CoQ10 就無食開 之前試左California Gold Nutrition 但食完好似無咩好左

我兩隻都食Nows Food

nowsfood 真係好平

Nowsfood 都平

Nowsfood 都平

最平係iherb自己d品牌
唔計iherb 自己品牌
其實Nows Food算平

我就食緊呢d

我都食緊now food omega3
之前講完野食同supplement,依家講下beauty

我揀d黎講,
everyday minerals 岩岩上完妝感好貼,但一出汗會好快溶同面會暗左
不過唔致粉刺暗瘡 油肌適用
個掃係用黎上礦物粉 幾好用 毛算軟 唔太甩毛
c-500 之前講過 呢3個幾月冇傷風感冒過 同埋配合防曬白左dd
個concealer原本諗住遮下眼圈 但好乾 唔太好用 又細盒 絲打唔好買
水楊酸個個有dd用 背脊有dd暗瘡可以一試但效果好慢同用完會好乾
支petal fresh用完頭皮ok清爽 但對我把染過好多次嘅頭髮..好乾..同埋用得好好好快(真係好快 )
支body lotion 平靚正 岩幾乾皮膚嘅人/冬天用
尾2支油買比呀媽搽手 佢話支手冇咁痕 我覺得支油唔好聞同好杰
手套係湊免運費買 又幾好用 用完成身滑晒
有心就用我Code啦:MAN1958
下次講埋化妝掃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞