[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
如果想皮膚好 食collagen 定 grape seed 好?
包膠一下

宜家可以用既code係
- IHERBHASE 恆生master card, US$70up for 9折 (去到9月13日)
- SEPT40 US$40up for 95折(去到9月6日 1am)

另外可以再加推薦code~~~

如果大家覺得有用 不妨用我個code - GLV466
用左話我知 我黎緊買野用番你地個code~~~謝謝

用左你個code
我個code RFQ7890
如果想皮膚好 食collagen 定 grape seed 好?

皮膚好係點好先

想改善皮膚個水合反應 彈性 定 黑色素?
有無巴絲試過d藥係食完可以扯小d鼻鼾
老豆扯鼻鼾問題太嚴重 諗住排期做手術但有排等 所以想睇下有無咩藥物可以幫手控制下個情況先

推薦呢枝洗衫去漬超好用, 洗1-2次衫領D漬冇晒.

我嘅code: CGV145

食collagen既話會分去唔同器官
真正到番落皮膚既都唔知剩番幾多。。。

咁grape seed 比較有用? 但我見grape seed for support collagen

皮膚好係點好先

有彈性

皮膚好係點好先

有彈性

食碧容健
可以改善皮膚彈性
不迥一碧容健有d貴
而家某d items一定要比運費

例如?

唔係睇你買個金額同重量?

例如?

例如?

唔係睇你買個金額同重量?

個別item另外charge shipping
包膠一下

宜家可以用既code係
- IHERBHASE 恆生master card, US$70up for 9折 (去到9月13日)
- SEPT40 US$40up for 95折(去到9月6日 1am)

另外可以再加推薦code~~~

如果大家覺得有用 不妨用我個code - GLV466
用左話我知 我黎緊買野用番你地個code~~~謝謝

用咗你個CODE
我個CODE係 KWT0806

例如?

我之前買Maranatha隻花生醬都唔使架喎
BTW 幾好食同無氫化油同糖 值得試試架
慢性加價

例如?

我之前買Maranatha隻花生醬都唔使架喎
BTW 幾好食同無氫化油同糖 值得試試架

係,第3樽了
我測試過, 覺得佢睇重量嚟加, 如果過咗某一個重量, 就算你買夠$316, 佢會將運費按比例加上D product 度, 由最重嗰件開始加. 除非你件product 註明"shipping saver", 咁件product 就唔使加.

但佢應該寫清楚, 唔好sell 買滿HK$316就免運費. 我明明已經買滿HK$316, total weight 又冇超過20lbs, 都要收HK$15運費 (total weight 3.42lbs).

我買咗6件products, 有2件輕過0.23lbs先喺"shipping saver". 咁即係如果我再買多D/ 重D, 有可能其他都要俾運費.

我想轉另一間買, 有冇巴絲喺vitacost買過?
啱啱再測試過, 如果買滿HK$400 (扣減所有優惠之後), 運費全免.

https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-Sports-Whey-Protein-Isolate-Natural-NAT4468, I buy from them ev
用左你個CODE
未夠一個月又買野,今次買狗野多

要COPY ITEM D字入呢條LINK
https://iherb.co/3wDSe5PQ

廣告時間,有需要買野可用: FIT4760

用左你個code

weleda枝油已經係第二次買
用左一枝,大脾啲肥婆紋係淡左少少
雖然氣味疑較濃,但啲油好快吸收晒
唔會笠
捽完油瞓覺都唔會痴住張被

我個code TDQ627
啱啱再測試過, 如果買滿HK$400 (扣減所有優惠之後), 運費全免.

應該係你買啲野咁啱唔洗另加運費?
我過左4百都有幾樣野要加

應該係你買啲野咁啱唔洗另加運費?
我過左4百都有幾樣野要加

我再試過, 如果你想免運費, 你要不停試, 首先加晒你要買嘅嘢, 跟住加D輕嘅貨 (例如:零食去增加金額), 你就可以免運費. 當然, 如果你覺得俾運費冇所謂, 就唔使嘥時間試.

下面係例子:
我原本要買嘅貨 - Total weight 3.42lbs, HK$340.36, 運費HK$14.48

之後加左D輕貨, 1件 0.56lbs - Total weight 3.98lbs, HK$389.69, 運費HK$0

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞