[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike

你買咩奶粉? 如果係健身奶粉 其實香港買重平

咪玩啦
Promode code +reward code+loyalty credit +10%off 一定平過bc shop

我之前睇ON 100% whey 折左都唔夠BC Shop平喎 我廢時煩 最後去左Myprotein 度買算

巴打其實你係咪揀左Double rich chocolate? 因為好似佢係特別平 但聽人講好燥

Bc shop 幾錢?on 5lbs around 450?

低過430先岩
計埋loyalty credit =410左右

你買咩奶粉? 如果係健身奶粉 其實香港買重平

咪玩啦
Promode code +reward code+loyalty credit +10%off 一定平過bc shop

我之前睇ON 100% whey 折左都唔夠BC Shop平喎 我廢時煩 最後去左Myprotein 度買算

巴打其實你係咪揀左Double rich chocolate? 因為好似佢係特別平 但聽人講好燥

Bc shop 幾錢?on 5lbs around 450?

好似都係差唔多450 但iHerb 要等有9折囉

咪玩啦

咁依家就係打緊好多折
計埋條數410係平過bc shop
我個code WON2464,諗住今晚買,有無人交換

用Code落咗Order了

咁依家就係打緊好多折
計埋條數410係平過bc shop

咁你買啦 其實我想問食whey protein 係咪同時間都應該要食carb 咁先幫到消化protein
買咗非洲黑皂 隻味好香 但沖完個feel有少少乾
我個code:RIS6806

已用

有冇code啊 下次買野用返你個個

SON3546
有冇巴打就黎買野交換code用
但係我而家第一次買野未有code比你住
依家有red packet 又想再買下野 就黎買到窮 不過要配合到0運費真係好煩

BTW 宣傳下自己個code先: ROD0023

岩岩用左你個code

講返今次買左咩先

箭牌買黎想增長頭髮

玫瑰護髮素係上次買左洗頭水太香所以買埋護髮素用 呢隻洗頭水用完唔笠仲keep 到勁香

之後都係買返今次主角藤黃果片 上次我係買now food 個隻 再配合CLA食 三餐前都會食用 果然係細食左好多 唔知心理作用定點 咁我食完佢地係真係瘦左大約8磅 當然有配合埋運動啦 所以今次試下轉食呢隻高mg 少少既 睇下效果會唔會更好

另外個兩包係聽人講都算好食同好健康既紫菜零食 唔知好唔好食呢

唔記得講自己個code
有興趣就用我個code 啦 用左話我知 我下次用返
我個code: ARE1451

準備買野 會用你個code
WON2904
會買非洲黑皂液 因為懶得用皂 有無人試過係咪差不多

回購產品:蘆薈gel, 沙棘油
新試:Pacifica排毒mask, 除污stick

絲打蘆薈gel用邊隻? 我都想買但唔知揀邊隻好
有無巴絲食過咩益生菌for易肚屙有用?
睇左好耐, D價錢差好遠, 唔知點揀好

每款益生菌嘅含菌種類同劑量都唔一樣, 所以效果因人而異, 你續款買嚟試吓先, 睇吓邊隻對自己有效. 但要留意, 有D益生菌要放雪櫃, 有D可以放室溫. 以下幾款都可以放室溫.

https://hk.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-LactoBif-Probiotics-5-Billion-CFU-10-Veggie-Caps/64008
California Gold Nutrition, CGN, LactoBif Probiotics, 5 Billion CFU, 10 Veggie Caps
呢款有試用裝買, 可以先試. 我自己食呢款有用.

https://hk.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-EPS-60-Veggie-Caps/124
Jarrow Formulas, Jarro-Dophilus EPS, 5 Billion, 60 Veggie Caps
呢款comment 都幾好. 我自己冇試過.

https://hk.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Dr-Formulated-Probiotics-Once-Daily-Women-s-30-Veggie-Caps/64442
Garden of Life, Dr. Formulated Probiotics, Once Daily Women's, 30 Veggie Caps
呢款我食緊, 但對我冇咩效.

之前食開jarrow
係多左屎痾
但真係幾貴

啱啱試下轉食California 個隻
食左一個星期到
食完好撚多屁放
未有咩突別唔舒服

未食益生菌前易腸胃唔舒服
食完好d

唔該曬巴打!
我買左左California個隻試下, 遲D report
今晚落單,有無人交換code用?

我個code係:YUW5722

我都唸住今晚落單
my code: BPP348

用左你個code

你都用返我果個啦

我前2日都用左啦
https://hk.iherb.com/pr/LypriCel-Liposomal-Vitamin-C-30-Packets-0-2-fl-oz-5-7-ml-Each/61579

有無絲打試過哩個?
好似好多日本妹買黎美白
有冇人交換code用 呢星期內買護膚品
我個code: CDJ034

巴打 我用左你個code了

我既code: GAP0379

又買左一堆
有幾樣vitacost平一半
不過運費又cover返

我個code:
TAK9402

又買左一堆
有幾樣vitacost平一半
不過運費又cover返

我個code:
TAK9402

面膜粉好無用啊
諗緊買印度神泥定呢幾款好

巴打 我用左你個code了

我既code: GAP0379

唔該曬 會用你果個
再換code用
WOK2293
食完包膠

岩岩之前買落既steel-cut oats 發然比平時百佳買到桂格黃色既rolled oats 更煙韌 更有口感 佢既加工程度比rolled oats更少 應該保留到更多既營養 岩哂減肥人士食
唔好處係要煲10-20分鐘 有啲煩
https://hk.iherb.com/pr/Bob-s-Red-Mill-Steel-Cut-Oats-Natural-Cereal-24-oz-680-g/10611

宣傳下我個codeh圥: ROD0023
我個code WON2464,諗住今晚買,有無人交換

用Code落咗Order了

巴打
我用咗你個Code
你有沒用番我個Code???
有冇去頭皮洗頭水推介
成日一轉洗頭就有頭皮
但之前用開嗰款過有引敏成份 唔怪得成日頭痕
諗住轉手工皂 係好好用 但出返頭皮
星期4第一次訂,今日已經到手
但漏左2件貨
星期4第一次訂,今日已經到手
但漏左2件貨

咁快
DHL 定 SF ?

SF
見佢星期6已經到左,打去CS話自己直接去攞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞