[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike

阿華田加凍牛奶真係幾好飲
嚟緊會再買擺係公司

我個CODE係 : KWT0806
如果用咗留言話返比我知 交換用返你既

用左你個code
有野買可以用NATT4468, 可以同時用HMQZQ, 總共減10%

用返你個CORE啦 NAT4468
有冇人依兩日會買野? 可以交換code用
我嘅code: QHL7225

已用
我果code:VOS6822

用咗你個code
我個code係IHA6297
用左出個聲
我下次買野會用你個code ar

巴打我用左你個code

最近買左甜杏仁油加薰衣草精油整下按摩油

btw我個code:FIM8039

已用
買咗非洲黑皂 隻味好香 但沖完個feel有少少乾
我個code:RIS6806

已用
我個code係IHA6297
用左出個聲
我下次買野會用你個code ar

巴打我用左你個code

最近買左甜杏仁油加薰衣草精油整下按摩油

btw我個code:FIM8039

已用

用左FIM8039
我既係 TAK9402

已用

有冇code啊 下次買野用返你個個
今晚落單,有無人交換code用?

我個code係:YUW5722

我都唸住今晚落單
my code: BPP348

有冇巴打可以幫我比較下呢兩隻 經常都為無謂野緊張 例如去旅行 同朋友食飯 同埋會緊張到食唔到野 有冇d放鬆同時可以增加我胃口 真係好辛苦 醫生開左d短期嘅Prozac俾我 但食到個人好呆又揸唔到車

感謝你地巴打們 真係好需要你地幫手 求下你地

我自己食開NOW呢個牌子, 覺得幾好. 不過維他命B 記住跟指示食, 唔好食多. 你可以買一樽食, 試吓啱唔啱自己.
https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-B-50-100-Veggie-Caps/39670

我個code: CGV145

岩岩用左你個code

你個code 呢? 等我下次買嘢用返.

洗頭水+護髮素 無矽
感覺洗得幾乾淨 係少咗毛燥
但keep唔得耐 可能自己啲頭髮真係太乾

呢個都好耐之前買落
嗰時見枝花水trail價好抵屌所以買咗枝
但一用勁拮 比娘親用佢都係用到紅哂
所以大家想買toner建議唔好買呢隻
利申:非敏感肌

黑皂唔洗講啦 不過個人認為有少少乾

最後推止汗晶石!
真係止到味!加上一粒有排用 好過噴啲臭到死嘅止汗劑

Rewards code: SCV895
最近有諗住買嘢嘅可以用

out of stock
有無巴絲食過咩益生菌for易肚屙有用?
睇左好耐, D價錢差好遠, 唔知點揀好

每款益生菌嘅含菌種類同劑量都唔一樣, 所以效果因人而異, 你續款買嚟試吓先, 睇吓邊隻對自己有效. 但要留意, 有D益生菌要放雪櫃, 有D可以放室溫. 以下幾款都可以放室溫.

https://hk.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-LactoBif-Probiotics-5-Billion-CFU-10-Veggie-Caps/64008
California Gold Nutrition, CGN, LactoBif Probiotics, 5 Billion CFU, 10 Veggie Caps
呢款有試用裝買, 可以先試. 我自己食呢款有用.

https://hk.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-EPS-60-Veggie-Caps/124
Jarrow Formulas, Jarro-Dophilus EPS, 5 Billion, 60 Veggie Caps
呢款comment 都幾好. 我自己冇試過.

https://hk.iherb.com/pr/Garden-of-Life-Dr-Formulated-Probiotics-Once-Daily-Women-s-30-Veggie-Caps/64442
Garden of Life, Dr. Formulated Probiotics, Once Daily Women's, 30 Veggie Caps
呢款我食緊, 但對我冇咩效.

有冇巴打可以幫我比較下呢兩隻 經常都為無謂野緊張 例如去旅行 同朋友食飯 同埋會緊張到食唔到野 有冇d放鬆同時可以增加我胃口 真係好辛苦 醫生開左d短期嘅Prozac俾我 但食到個人好呆又揸唔到車

感謝你地巴打們 真係好需要你地幫手 求下你地

我自己食開NOW呢個牌子, 覺得幾好. 不過維他命B 記住跟指示食, 唔好食多. 你可以買一樽食, 試吓啱唔啱自己.
https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-B-50-100-Veggie-Caps/39670

我個code: CGV145

岩岩用左你個code

你個code 呢? 等我下次買嘢用返.

ROD0023 唔該哂
岩岩見到有巴打用返我個code 唔該晒
想問幾時先會由pending 轉available?

同埋今晚會買are 500蚊野

有無人交換用?
Code:GUY3104

同埋今晚會買are 500蚊野

有無人交換用?

DWN646
依家買

同埋今晚會買ard 500蚊野

有無人交換用?

DWN646
依家買

收到巴打 今晚用你code
同埋你知唔知點樣睇到某人用左我個code?

我唔見有類似message 話用左
想點評番上次買左既幾樣野

Ryvita, 果汁,水果和燕麥黑麥薄脆餅乾
上次講過佢係完全無水果既
但我發現浸落奶到又幾好味
早餐食1~2塊加一杯奶都夠飽
TASTE都有得賣不過貴10蚊
本來打算唔回購而加食落幾好
浸奶食後決定會回購

Cococare, 100%天然摩洛哥堅果油
上次我話佢質感好稀
的確好稀 但上左頭又會笠到核爆
只查少少 用水洗完頭 都會笠到核爆
為左唔哂野 我就將佢同洗頭水1:8咁樣溝黎洗頭用
咁先冇笠既問題 的確頭髮都有軟左
但我唔會再回購 去萬寧買番OGX支油用算

有無人交換用?

DWN646
依家買

應該無得睇,我都只係見到等待中有,咁應該有人用左我個code啦,上網睇話等一個月先用得

有無人交換用?

DWN646
依家買

應該無得睇,我都只係見到等待中有,咁應該有人用左我個code啦,上網睇話等一個月先用得

你more 果度reward會見到有錢 講個信字只好我諗
啱啱買左四百幾
買左維他命A維他命B同d精油

有無人交換用?

DWN646
依家買

你more 果度reward會見到有錢 講個信字只好我諗
啱啱買左四百幾
買左維他命A維他命B同d精油

如無意外應該過多個月你會多二十蚊左右 右手邊
Reward credit 應該係不斷累積
同埋人地用左code 都唔會即時睇到credit 多左嫁可?
同埋人地用左code 都唔會即時睇到credit 多左嫁可?

唔係會收到email通知咩

唔係會收到email通知咩

從來無收過
新仔入來,大家好,想問下有無產品會對白頭髮有效架呢
未落單未有code

he shou wu 何首烏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞