[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
有無巴絲可以話我知邊度搵到自己個code?

順便比我入埋你個code 大家一齊拎discount

iherb app右下角個更多,之後你email下面你禮券碼就係個code
我個code LWJ411.
用左話返我知,遲d會用返你

我禮物碼無code
係咪要買一次野先用到?

個code 可以喺 "My Account" -> "Rewards" 度搵到.

電腦版

app

iherb app右下角個更多,之後你email下面你禮券碼就係個code

我禮物碼無code
係咪要買一次野先用到?

個更多下面有個我的帳戶既,下面有欄獎勵,你睇下有無

我得呢句
您的iHerb推廣禮券碼是 您的首筆訂單可用

唔理喇 今晚照買
用左絲打個code 先 唔該晒

問多句 想順豐門市拎既過係咪收貨地址入返順豐個地址就得? 到左會有通知?

食neem 又食何首烏

三個月後最好驗血睇下肝指數

買定先 d回贈唔用就過期啦

Google過何首烏過量會傷肝 請教下幾多mg 一日先叫過量
Neem有咩禁忌 唔可以同某d supplement 一齊食

對於何首烏嘅毒理學研究數據缺乏,冇人答到你導致肝損傷嘅最低劑量

不過中國藥監局建議生何首烏與製何首烏嘅每日用量分別不超過1.5g與3g

印度苦楝全株有毒,果實最毒,葉相對毒性最低,對肝腎有害

單單食一樣未必會出事,兩種一齊食就難講
一陣想買野 襯今日最後一日CODE SEP15
有冇人黎緊都買野交換CODE用
DOR7945

巴打,我都今晚會買,會用你個code,
另外都宣傳下我個code : TOB5471
DOR7945

岩岩用左你個CODE買野了
無知一問 絲瘦底 應該食咩supplement 幫助增肥
已經盡量少食多餐 同食卵磷脂幫消化

Pish

順便share我個code:RIS6806
想問下順風包郵有冇限地區架?想送大埔d村屋

我禮物碼無code
係咪要買一次野先用到?

我得呢句
您的iHerb推廣禮券碼是 您的首筆訂單可用

唔理喇 今晚照買
用左絲打個code 先 唔該晒

問多句 想順豐門市拎既過係咪收貨地址入返順豐個地址就得? 到左會有通知?

係,收貨地址填順豐站地址,到左有sms
利申:紅巴,如果用左我個code.我要下個月先用返你 今個月買完
DOR7945

岩岩用左你個CODE買野了

我都用左你個code啦

我禮物碼無code
係咪要買一次野先用到?

唔該晒巴打...已用你個code

my referral code :GUY3104
[quote]有心就用我Code啦:MAN1958
下次講埋化妝掃[quote]
絲打我之前用左你個code
我個code係FOG7155
包膠下先
黎緊又會大量入貨,有冇邊個巴絲提供個code阿?

EcoTools, 化妝刷清潔露, 6液盎司(177 毫升)

洗掃好乾淨,唔錯,可以再買

Bob's Red Mill, 有機全麥三色藜

平平地,都幾好食,不過都比較大粒

Avalon Organics, 厚髮素,生物素B群治療法

之前成日甩頭髮,用左無甩咁多,不過D頭髮好似鞋左好多

Nature's Bounty, Hair, Skin & Nails, 60 Coated Caplets

食左一樽,D皮膚無特別靚靚,不過頭髮長得快左好多,好明顯係因為佢,我染左個頭無幾耐就布丁左

我用另一隻vitamin B洗頭水
頭瘡好似少左

咩牌子?
有冇矽嫁?
用完會唔會都好鞋?

限用5次
等緊傳說中既減價
[quote][quote][quote]包膠下先
黎緊又會大量入貨,有冇邊個巴絲提供個code阿?

用左你個CODE啦 我一下子落左2千蚊單
本身買到3千但好似太過份
你用返我個個啦 TUN0653

有冇巴打可以幫我比較下呢兩隻 經常都為無謂野緊張 例如去旅行 同朋友食飯 同埋會緊張到食唔到野 有冇d放鬆同時可以增加我胃口 真係好辛苦 醫生開左d短期嘅Prozac俾我 但食到個人好呆又揸唔到車

感謝你地巴打們 真係好需要你地幫手 求下你地

有冇巴打可以幫我比較下呢兩隻 經常都為無謂野緊張 例如去旅行 同朋友食飯 同埋會緊張到食唔到野 有冇d放鬆同時可以增加我胃口 真係好辛苦 醫生開左d短期嘅Prozac俾我 但食到個人好呆又揸唔到車

我自己食開NOW呢個牌子, 覺得幾好. 不過維他命B 記住跟指示食, 唔好食多. 你可以買一樽食, 試吓啱唔啱自己.
https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-B-50-100-Veggie-Caps/39670

我個code: CGV145
等緊傳說中既減價

有呀, 之前咪有人提過. 只要您訂單金額滿50美金或以上,將可享有5美金的紅包折扣。

只要點擊下列鏈結就可享有優惠:
https://www.iherb.com/?pcode=HMQZQ

或是在購物車輸入折扣碼 [HMQZQ]!

現在是您營養保健產品囤貨的最好時機,最好整體價值!
https://www.iherb.com/c/supplements/?pcode=HMQZQ

請注意: 此優惠活動僅限於運往香港/澳門的訂單包裹,且每個帳號只能使用5次。

活動時間: 即日起至港澳時間10月5日凌晨1點。
等緊傳說中既減價

有呀, 之前咪有人提過. 只要您訂單金額滿50美金或以上,將可享有5美金的紅包折扣。

只要點擊下列鏈結就可享有優惠:
https://www.iherb.com/?pcode=HMQZQ

或是在購物車輸入折扣碼 [HMQZQ]!

現在是您營養保健產品囤貨的最好時機,最好整體價值!
https://www.iherb.com/c/supplements/?pcode=HMQZQ

請注意: 此優惠活動僅限於運往香港/澳門的訂單包裹,且每個帳號只能使用5次。

活動時間: 即日起至港澳時間10月5日凌晨1點。

可以配埋BUY123 一齊用
無研究仲有咩code

我最多試過4個code 一齊減

有GAD?

食上面個樽比較好

高劑量niacinamide & magnesium 有anxiolytic effect,對焦慮症患者有些少幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞