[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
有無巴絲會買,我會買$6百幾蚊
Code: BWC790

巴打比人用左未?
我今晚出手

My code:GUY3104
有冇人用緊樓主介紹戈個噴鼻
點解左邊可以做到右邊出,右邊入就去左候嚨
有冇巴打交換code用
我都係準備買野

CODE:RUS5921

有 今晚買
code: KJH 282

OK 巴打 我今晚買

用左 thanks 巴打

巴打比人用左未?
我今晚出手

下次用返你

巴打比人用左未?
我今晚出手

下次用返你

岩岩用左你喇巴打
想問有冇人用過InstaNatural既serum?
諗住買Hyaluronic Acid但唔知好唔好用

同埋洗頭水邊隻好?
頭髮甩得好多 ,見有巴打買Petal Fresh既Hair Rescue系列,好唔好用?

我既code:NIC7386
今晚買野,各位巴絲互相幫忙~
Code: HOC2919
想問有冇人用過InstaNatural既serum?
諗住買Hyaluronic Acid但唔知好唔好用

同埋洗頭水邊隻好?
頭髮甩得好多 ,見有巴打買Petal Fresh既Hair Rescue系列,好唔好用?

我既code:NIC7386

已用code
聽日買野,有無巴絲交換code?
我 LWJ411
食完包膠

https://hk.iherb.com/pr/G-H-Cretors-Popped-Corn-Just-the-Caramel-Corn-8-oz-227-g/74413

呢隻爆谷係好脆, 但太大包, 放幾日就開始淋. 另外, 初頭食覺得D焦糖真係好好味, 但食多D就覺得好甜, 有D封喉. 我覺得太甜.
我 LWJ411

FUN7041 今晚或聽日內落單
我 LWJ411

用左,買左5舊水
今晚買野,各位巴絲互相幫忙~
Code: HOC2919

啱啱用左你個 code
買左 Lycopene, witch hazel, turmeric 同Q10

上次買左 rose hip oil 覺得好臭

我個 code: WIG0160
又想買野 諗住買以下幾樣

有無人同我交換code呀
我個code: Rod0023
我 LWJ411

用左,買左5舊水

落左單啦

DWN646
用左你code

隻Liver Detoxifier & Regenerator好唔好,諗住下轉買

巴打第一樣野係大隻奶粉黎嗎

巴絲打點睇呢隻魚油
同埋想問下new foods 呢隻牌子好嗎
因為我見到好多都好平

巴絲打點睇呢隻魚油
同埋想問下new foods 呢隻牌子好嗎
因為我見到好多都好平

有買過vitamin a同5htp 但老實講好似無乜用
無乜發揮到功效我覺得
如果成日起風癲有咩supplement 推介
成日無啦啦起風癲 好辛苦

DWN646
用左你code

我都用左你個code 買左一千蚊野

係 見佢有平咪試下呢隻牌子

係 見佢有平咪試下呢隻牌子

巴打有無tg 可以交流下奶粉心得?
我都買左呢隻牌子既第種whey
如果成日起風癲有咩supplement 推介
成日無啦啦起風癲 好辛苦

風疹呀嘛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞