[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
點解依家d野無曬free shipping 果d優惠?

有 但要over 473 hkd

我指shipping saver 不過473都貴左好多…之前310已經免運費
有無人落單…我有野買
TIN6915

我指shipping saver 不過473都貴左好多…之前310已經免運費

一時時架 我年頭買都要400幾先免運費
大家好似淨係share code
無乜product review

最近d 沐浴露有做85折
推介acure organics 呢隻牌子
大家好似淨係share code
無乜product review

最近d 沐浴露有做85折
推介acure organics 呢隻牌子

我用呢隻藍色既洗頭水
泡唔算多
但洗完個頭都滑同埋唔笠
我而家吹完頭都覺得幾鬆

而家買夠60USD 完全免運費
所以我買埋佢其他味試下

另外呢隻牌子既油都幾好用
高質過nows food
買咗:
1. Thompson, 山竹素食膠囊,475毫克,30粒
- 有維持腸胃健康、美白作用

2. Nature's Way, 葫蘆巴籽, 610 mg, 180粒 (素膠囊)
3. Now Foods, 鋸棕櫚精華,160毫克,120粒

- 見外國都幾多人推薦fenugreek + saw palmetto 呢兩種草藥組合嚟豐胸(而我最主要想打救大細波 ) 仲有配合埋之前買落嘅魚油、卵磷脂同維他命

4. Y.S. Eco Bee Farms, 蕎麥純原蜂蜜,13.5盎司(383克)

- 預防感冒用,未試過有冇效,但陣味冇想像中咁臭,要隊到好埋先聞到

5. Madre Labs, 增厚複合維生素B + 生物素香波,不含硫酸鹽,柑橘味,擠壓,14 fl oz (414 ml)

-呢個係回購,好易起到好多泡嘅洗頭水,同埋陣橙味好正,唔會香味好濃 老母仲話我最近甩少咗頭髮,所以值得回購

仲有必買嘅chocolove海鹽黑朱古力同chimes 薑糖

Btw我嘅code: RAB1361
買咗:
1. Thompson, 山竹素食膠囊,475毫克,30粒
- 有維持腸胃健康、美白作用

2. Nature's Way, 葫蘆巴籽, 610 mg, 180粒 (素膠囊)
3. Now Foods, 鋸棕櫚精華,160毫克,120粒

- 見外國都幾多人推薦fenugreek + saw palmetto 呢兩種草藥組合嚟豐胸(而我最主要想打救大細波 ) 仲有配合埋之前買落嘅魚油、卵磷脂同維他命

4. Y.S. Eco Bee Farms, 蕎麥純原蜂蜜,13.5盎司(383克)

- 預防感冒用,未試過有冇效,但陣味冇想像中咁臭,要隊到好埋先聞到

5. Madre Labs, 增厚複合維生素B + 生物素香波,不含硫酸鹽,柑橘味,擠壓,14 fl oz (414 ml)

-呢個係回購,好易起到好多泡嘅洗頭水,同埋陣橙味好正,唔會香味好濃 老母仲話我最近甩少咗頭髮,所以值得回購

仲有必買嘅chocolove海鹽黑朱古力同chimes 薑糖

Btw我嘅code: RAB1361

用左你個code
有冇人呢幾日會落單
KZD7609 交換code用

岩岩用左你個code落啦 落左$700幾
我個code係GRH2031
thanks
有無人要交換Code 我仲有一單要落
我個code: GRH2031
追咗咁耐post終於買咗野
好期待啲野到
我個code EKE5933
大家可以用
巴絲們有冇omega3推介 想買比阿爸阿媽食
巴絲們有冇omega3推介 想買比阿爸阿媽食

NOW囉,平又抵食
https://www.iherb.com/pr/pr/323
宣傳下個code:LWJ411

我呀我呀 用咗你code
我個code :HOW6650
大家小心用人Code之後佢走數

開code啦,等大家提防下d乞衣
有冇人交換code? 呢個星期內落單
我個code: PLZ176

唔係掛 不過我都係第一次買咋
between 有冇人有買維他命c嚟食?
order咗”Now Foods, C-1000,野玫瑰果及生物類黃酮,250片”
但啱啱上網睇每日攝取維他命C 200mg已經好夠
因為我仲有“Neocell, 超級膠原蛋白+ C,1 類和 3 類 ”
呢樽每粒已經有60mg維他命C
如果日日都每樣一粒好似過量了
有冇人係食半粒/得閒先食吓?
定係唔好食
有冇人交換code? 呢個星期內落單
我個code: PLZ176

用左
我個code: KEV4362
有無人試過貨不對版
Share下對上張單

1. 其中隻益生菌我妹話比港版有效好多
2. Bacopa人地話增強記億力,但我間唔中先食
3. 其他都未開
between 有冇人有買維他命c嚟食?
order咗”Now Foods, C-1000,野玫瑰果及生物類黃酮,250片”
但啱啱上網睇每日攝取維他命C 200mg已經好夠
因為我仲有“Neocell, 超級膠原蛋白+ C,1 類和 3 類 ”
呢樽每粒已經有60mg維他命C
如果日日都每樣一粒好似過量了
有冇人係食半粒/得閒先食吓?
定係唔好食

你隔日食得唔得

我呀我呀 用咗你code
我個code :HOW6650

Thanks 我今日會再落 一陣用你個code
三日落左三單
有冇人有nail strengthen 油/supplement介紹下?
成日整gel甲 D指甲好似薄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞