[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike

早幾日有折,買咁多先350蚊
支持
成日買蛋白粉

歡迎用我個code 5% 折扣優惠

YOC1743
D code點整的

應該有ac就有

藍色underline 嗰到
想請問一下
如果甩好多頭髮應該食啲咩?
想請問一下

試下轉洗頭水先
脫髮都有好多種,講多啲
用邊邊間銀行嘅張信用卡比錢最少手續費

hsbc visa用hkd俾唔洗手續費
但boc master用hkd俾就要手續費
想請問一下

試下轉洗頭水先
脫髮都有好多種,講多啲

我都甩好多頭髮梳頭洗頭唔駛講有時r下頭都甩幾條
手腳床單枕頭成日痴住自己啲頭髮
生活健康無乜壓力唯一問題係夜訓
好後生甩咁多頭髮點算呀
想請問一下

試下轉洗頭水先
脫髮都有好多種,講多啲

好後生甩咁多頭髮點算呀

我都係幫同事問的。
佢係女 約廿歲尾
平時都甩幾多頭髮 尤其是頭頂位 愈來愈稀疏。有一忽開始白咗
我覺得佢生頭髮生得都幾慢,個速率跟唔上甩
請問有咩supplement 佢可以食? 已建議她轉洗頭水,有冇邊個牌子有助生髮?
唔該巴打
想請問一下

試下轉洗頭水先
脫髮都有好多種,講多啲

好後生甩咁多頭髮點算呀

我都係幫同事問的。
佢係女 約廿歲尾
請問有咩supplement 佢可以食? 已建議她轉洗頭水,有冇邊個牌子有助生髮?
唔該巴打

叫你同事試下跟呢個blogger
http://www.seraphng.net/%e4%ba%94%e5%88%86%e9%90%98%e5%ad%b8%e8%ad%98%ef%bc%81%ef%bd%84%ef%bd%89%ef%bd%99%e7%94%9f%e9%ab%ae%e6%b6%b2%e8%a3%bd%e4%bd%9c%e6%b5%81%e7%a8%8b%e5%9c%96/
有咩產品可以解決頭瘡問題?
想請問一下

試下轉洗頭水先
脫髮都有好多種,講多啲

好後生甩咁多頭髮點算呀

我都係幫同事問的。
佢係女 約廿歲尾
唔該巴打

雄性禿,更年期女性比較多見

廿幾歲就有的確少見
想請問一下

試下轉洗頭水先
脫髮都有好多種,講多啲

好後生甩咁多頭髮點算呀

我都係幫同事問的。
佢係女 約廿歲尾
唔該巴打

雄性禿,更年期女性比較多見

廿幾歲就有的確少見

我無禿頭但甩頭髮甩得有啲多
二十頭咋
想請問一下

試下食biotin ,食之前有小小甩頭髮,當然我唔係甩到禿咁嚴重,食完後甩小左

我的 Rewards Code: KZQ251
有冇啲防便秘/通便既產品
治標治本都想要 近排經常冇屎屙

要知你係邊隻便秘先
屎太硬?定唔夠纖維?
前者西梅/汁,包你屙到仆街
後者好多選擇,例如奇異籽

食益生菌,每日都係$1.3

我的Rewards Code: KZQ251

要知你係邊隻便秘先
屎太硬?定唔夠纖維?

其實兩隻邊隻好啲?

巴打你嗰隻係膠囊定係咩?
有無味?

要知你係邊隻便秘先
屎太硬?定唔夠纖維?

其實兩隻邊隻好啲?

有無味?

我果個50億隻菌,你果個150億隻菌。
除左價錢同牌子外,我覺得分別唔大

同我隻係膠囊,膠囊吞邊有味

要知你係邊隻便秘先
屎太硬?定唔夠纖維?

其實兩隻邊隻好啲?

有無味?

我果個50億隻菌,你果個150億隻菌。
除左價錢同牌子外,我覺得分別唔大

同我隻係膠囊,膠囊吞邊有味

原來係膠囊,明白
唔該
新手想問,第一次買野係咪有discount code
新手想問,第一次買野係咪有discount code

第一段咪寫左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞