[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
有冇啲產品係對髮質好?我髮質好差

點差法?
乾?攣?多油?多頭皮?
用開乜嘢洗頭水/護髮?
又漏撚左一個item
上次就發錯貨

啲手續麻唔麻煩

點差法?
乾?攣?多油?多頭皮?
用開乜嘢洗頭水/護髮?

乾同攣
用開潘婷

點差法?
乾?攣?多油?多頭皮?
用開乜嘢洗頭水/護髮?

乾同攣
用開潘婷

試下換洗頭水
Avalon iherb買又平過香港
另一牌子madra lab 都多人推介,兩隻我都買過,不過呢隻香味太女仔
又漏撚左一個item
上次就發錯貨

啲手續麻唔麻煩

用live chat 講一句佢就會refund
但佢漏左我最想要既item 佢堅稱pack貨時有放落去
咁即係物流整唔見

refund佢好順攤
最麻煩係唔知幾時先草夠嘢買下一車
又漏撚左一個item
上次就發錯貨

啲手續麻唔麻煩

用live chat 講一句佢就會refund
但佢漏左我最想要既item 佢堅稱pack貨時有放落去
咁即係物流整唔見

refund佢好順攤
最麻煩係唔知幾時先草夠嘢買下一車

又要等下一水
有冇人會好易頭痛
一焗定點唔知對得電腦多 一返工到五點就開始頭痛
明明琴晚夠訓 有冇得搞

點差法?
乾?攣?多油?多頭皮?
用開乜嘢洗頭水/護髮?

乾同攣
用開潘婷

試下換洗頭水
Avalon iherb買又平過香港
另一牌子madra lab 都多人推介,兩隻我都買過,不過呢隻香味太女仔

Thanks
唯一缺點係pack得唔係幾好
包芒果乾穿左個洞點算好重食唔食好呀

無事嘅
Btw granola 好好食

無事嘅

重申請左refund驚受污染
Love crunch 買左兩隻味好期待呀
仲未收到refund
極力大推蓖麻油!!!
醫好左主婦手同埋汗癬
用左四日已經見效,兩星期完全康復。
相信對濕疹都有幫助
lm

無事嘅

試過dark chocolate, apple cinnamon, macaroon
3隻都好好味!但應該唔會encore macaroon

無事嘅

試過dark chocolate, apple cinnamon, macaroon

Macaroon味即係咩? 好似見過但唔知係咩所以無買

無事嘅

椰子呀
食過dark choc&strawberry 同apple cinnamon
兩隻都好好味 前者更好味

無事嘅

椰子
入面會有椰子片同朱古力
不過唔太食到椰子味

無事嘅

椰子呀
食過dark choc&strawberry 同apple cinnamon
兩隻都好好味 前者更好味

同意!
想試埋aloha blend,但佢係白朱古力,怕太甜
歡迎用我code: YUH4886
第一次買啲嘢試用咗一個月 嚟個包膠

ELF呢隻色嘅唇膏真係好靚好自然 直接搽上嘴都唔會太乾 不過想keep得耐啲都係搽返潤唇膏打底 廿幾蚊好抵屌

Contour palette雖然啲粉唔算幼 不過呢啲contour色唔係周街有 搽上面其實都自然 而且咁嘅價錢 冇乜budget嘅絲可以買返嚟試玩下

月見草油係我嘅恩物 我平時嚟m第一日係m痛到床都落唔到 之後兩日雖然唔痛但成身都會無力 食咗一個月 今次嚟m完全唔痛淨係少少腳軟 之後兩日完全冇事而且m痘都爆少咗 事後喺ig見到呢個post解釋咗月見草油 有m痛問題嘅絲可以一戰

Highlighter 第一下摸落去係好粗糙 閃粉唔幼 不過打圈拎嚟上面就都可以接受 同埋感覺上呢粒highlighter好難hit pan真係有排用 都係嗰句 ELF呢個價錢嚟講都算玩得過 呢個youtuber都有試用同好評佢(我都知佢個look唔係人人接受到 )

Nivea潤唇膏 隻色冇咩特別 偏透明 多閃粉 聞落有陣好假嘅士多啤梨味

咀嚼片 當零食咁俾主子食 唔知有冇用不過佢地都幾鍾意食

Share埋code: GIC8140
ashwagandha 有 Sensoril 同埋 KSM-66 專利成份

Sensoril (10% withanolides) 嘅益處偏向於 抗焦慮,減壓,改善睡眠質素

Life Extension, Optimized Ashwagandha Extract, 60 Veggie Caps
https://iherb.co/57u7EN21

Doctor's Best, Best Ashwagandha, Featuring Sensoril, 125 mg, 60 Veggie Caps
https://iherb.co/JhsZWrC

KSM-66 (5% withanolides) 嘅益處偏向於 改善記憶力與認知,增強體力與耐力

Jarrow Formulas, Ashwagandha, 300 mg, 120 Veggie Caps
https://iherb.co/4pJKyiUk
第一次係iherb買嘢唔係好清楚想問下
係咪唔可以一次過用三個code?

我係用
我用呢度巴絲提供嘅code
第一次買嘢嘅code
銀聯過45就有減嘅code

求解

其實個rewards credit點先用到 佢成日都喺available嗰到 但埋單嗰陣又用唔到嚟俾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞