[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
有冇巴絲交換用code 今個星期內落單~80aud
HUH5653

用左你個code
WZR668
自己個referral code點搵 我搵黎搵去都搵唔到

個code 可以喺 "My Account" -> "Rewards" 度搵到.

電腦版

app
食完包膠

https://hk.iherb.com/pr/G-H-Cretors-Popped-Corn-Just-the-Caramel-Corn-8-oz-227-g/74413

呢隻爆谷係好脆, 但太大包, 放幾日就開始淋. 另外, 初頭食覺得D焦糖真係好好味, 但食多D就覺得好甜, 有D封喉. 我覺得太甜.

食藍色果隻, 焦糖混芝士

係同一粒有焦糖混芝士?
[quote]食完包膠

https://hk.iherb.com/pr/G-H-Cretors-Popped-Corn-Just-the-Caramel-Corn-8-oz-227-g/74413

呢隻爆谷係好脆, 但太大包, 放幾日就開始淋. 另外, 初頭食覺得D焦糖真係好好味, 但食多D就覺得好甜, 有D封喉. 我覺得太甜.

食藍色果隻, 焦糖混芝士

啱啱睇到相, 係一半焦糖味, 加一半芝士味.
大家好似淨係share code
無乜product review

最近d 沐浴露有做85折
推介acure organics 呢隻牌子

我用呢隻藍色既洗頭水
泡唔算多
但洗完個頭都滑同埋唔笠
我而家吹完頭都覺得幾鬆

而家買夠60USD 完全免運費
所以我買埋佢其他味試下

另外呢隻牌子既油都幾好用
高質過nows food

買左薄荷果隻 幾好用 但用果時陣味好似搽左一pat牙膏係頭咁
將會買200幾蚊野
有沒有人交換code?
JIM3391

ksk3913

我買550 ~650
大家好似淨係share code
無乜product review

最近d 沐浴露有做85折
推介acure organics 呢隻牌子

我用呢隻藍色既洗頭水
泡唔算多
但洗完個頭都滑同埋唔笠
我而家吹完頭都覺得幾鬆

而家買夠60USD 完全免運費
所以我買埋佢其他味試下

另外呢隻牌子既油都幾好用
高質過nows food

買左薄荷果隻 幾好用 但用果時陣味好似搽左一pat牙膏係頭咁

我又無咁既感覺
今晚買野,有冇人交換用
WOK2293
今晚買野,有冇人交換用
WOK2293

WZR668
我有自己燒自己打算落order
今晚買野,有冇人交換用
WOK2293

WZR668

己落

Review 健康零食 無添加嘅蘋果片
廿蚊好細包

青蘋果好酸好酸好酸!仲要淋咗唔脆
紅蘋果就好味啲 不過個賣相有啲樣衰 都幾碎下

下次會考慮再買大包嘅紅蘋果~
大家小心用人Code之後佢走數

開code啦,等大家提防下d乞衣

Code: WON2464
陳伯伯伯伯

Review 健康零食 無添加嘅蘋果片
廿蚊好細包

青蘋果好酸好酸好酸!仲要淋咗唔脆
紅蘋果就好味啲 不過個賣相有啲樣衰 都幾碎下

下次會考慮再買大包嘅紅蘋果~

紅蘋果真係好食
但有d貴
今晚買野,有冇人交換用
WOK2293

WZR668

用左你個code WZR

你如果未落可以交換
JIM4284
有冇人呢一兩日會買野?
我大約會買550-600$
SAV9896

會買$750 野,有無人互用:BWC790

我同你互 用?

我用你個個ok?
平均一個月買500幾蚊野

我同你互 用?

我用左你果個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞