[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
包膠下最近買既野先
購物清單 : https://hk.iherb.com/tr/cb?pcodes=MCH-00233_DRB-00143_MDH-80175_RYV-00544_YSO-12112_JTE-44001_JTE-25001_COC-09420&rcode=DOR7945

Mamma Chia,奇亞籽
千挑細選後買左隻平既
入面唔係全黑 有啲係白色
黑白比例大約9.5:1
今日拎黎溝牛奶蜜糖整布丁
食評同功效遲D再出

DOCTOR BEST 葉黃素10mg
之前已經包膠過20mg個款,食左2個月
覺得真係好有效
上網睇話其實唔洗食20mg咁多
雖然佢呢款都寫要食2粒
但我之後應該只係一日食一粒
睇下效果係點再share

Madhava Natural Sweeteners 楓糖漿
好味又平 推介
味道冇m記咁甜
不過佢會有好微好微既苦味 好似焦糖個種

Ryvita 餅乾
比佢個封面同個名呃左
以為係有d水果乾係入面同埋甜
但成份係完全冇架
不過的確係好健康既餅黎既
少糖+燕麥 減肥好岩 當係健康早餐/tea

Y.S. Eco Bee Farms 原生蜜糖
好味
就咁食入口都得 唔係超甜既味
拎黎沖水飲又得
潤喉一流 平香港好多

Karen's Naturals 水果乾同栗米乾
本身以為水果乾應該係硬同脆
但佢係入口即溶個種感覺
不過味道幾好 食到生果味
我有時會加牛奶食
栗米乾甜甜地 都唔錯

Cococare, 100%天然摩洛哥堅果油
我用開ogx黎查頭髮
覺得cococare呢款既質感好稀 無乜用左既感覺
用多排先再評價值唔值得買

覺得有用可以用我個code DOR7945
5% discount
包膠下最近買既野先
購物清單 : https://hk.iherb.com/tr/cb?pcodes=MCH-00233_DRB-00143_MDH-80175_RYV-00544_YSO-12112_JTE-44001_JTE-25001_COC-09420&rcode=DOR7945

https://holland.pk/kivs27fm

千挑細選後買左隻平既
食評同功效遲D再出

覺得真係好有效
雖然佢呢款都寫要食2粒

Madhava Natural Sweeteners 楓糖漿
好味又平 推介
味道冇m記咁甜

Ryvita 餅乾
比佢個封面同個名呃左
但成份係完全冇架

https://holland.pk/ljxckgmo

好味
拎黎沖水飲又得
潤喉一流 平香港好多

但佢係入口即溶個種感覺
我有時會加牛奶食
栗米乾甜甜地 都唔錯

我用開ogx黎查頭髮

5% discount

正呀 終於有人包膠呢隻蜜糖 下次買
包膠下最近買既野先

千挑細選後買左隻平既
食評同功效遲D再出

覺得真係好有效
雖然佢呢款都寫要食2粒

5% discount

葉黃素有咩好處?

令對眼冇咁攰同乾
我長對電腦工作所以效果好明顯
包膠下最近買既野先

千挑細選後買左隻平既
食評同功效遲D再出

覺得真係好有效
雖然佢呢款都寫要食2粒

好味又平 推介
味道冇m記咁甜

Ryvita 餅乾
比佢個封面同個名呃左
但成份係完全冇架

好味
拎黎沖水飲又得
潤喉一流 平香港好多

但佢係入口即溶個種感覺
我有時會加牛奶食
栗米乾甜甜地 都唔錯

我用開ogx黎查頭髮

5% discount

lutein食咁多!?
我上網睇話一日食最多6mg 如果唔係會傷肝
十一應該有9折code
到時再買
十一應該有9折code
到時再買

呢個咪賀中國國慶日同中秋節

依家有red packet 又想再買下野 就黎買到窮 不過要配合到0運費真係好煩

BTW 宣傳下自己個code先: ROD0023

岩岩用左你個code

講返今次買左咩先

箭牌買黎想增長頭髮

玫瑰護髮素係上次買左洗頭水太香所以買埋護髮素用 呢隻洗頭水用完唔笠仲keep 到勁香

之後都係買返今次主角藤黃果片 上次我係買now food 個隻 再配合CLA食 三餐前都會食用 果然係細食左好多 唔知心理作用定點 咁我食完佢地係真係瘦左大約8磅 當然有配合埋運動啦 所以今次試下轉食呢隻高mg 少少既 睇下效果會唔會更好

另外個兩包係聽人講都算好食同好健康既紫菜零食 唔知好唔好食呢
依家有red packet 又想再買下野 就黎買到窮 不過要配合到0運費真係好煩

岩岩用左你個code

講返今次買左咩先

箭牌買黎想增長頭髮

玫瑰護髮素係上次買左洗頭水太香所以買埋護髮素用 呢隻洗頭水用完唔笠仲keep 到勁香

之後都係買返今次主角藤黃果片 上次我係買now food 個隻 再配合CLA食 三餐前都會食用 果然係細食左好多 唔知心理作用定點 咁我食完佢地係真係瘦左大約8磅 當然有配合埋運動啦 所以今次試下轉食呢隻高mg 少少既 睇下效果會唔會更好

另外個兩包係聽人講都算好食同好健康既紫菜零食 唔知好唔好食呢

好食 不過量少

岩岩用左你個code

講返今次買左咩先

箭牌買黎想增長頭髮

唔記得講自己個code
有興趣就用我個code 啦 用左話我知 我下次用返
我個code: ARE1451

岩岩用左你個code

講返今次買左咩先

箭牌買黎想增長頭髮

好食 不過量少

我都聽講過量少 但好食就冇所謂啦 減緊肥當口痕零食咋

阿華田加凍牛奶真係幾好飲
嚟緊會再買擺係公司

我個CODE係 : KWT0806
如果用咗留言話返比我知 交換用返你既
準備買野, 有冇人互入code?
NAT4468

阿華田加凍牛奶真係幾好飲
嚟緊會再買擺係公司

我個CODE係 : KWT0806
如果用咗留言話返比我知 交換用返你既

用左你個code
有野買可以用NATT4468, 可以同時用HMQZQ, 總共減10%
有心就用我Code啦:MAN1958
下次講埋化妝掃

絲打我之前用左你個code
我個code係FOG7155

10月5號前用返你code呀
仲有冇巴絲用過我code, 可以留返個code比我用
準備買$7xx野,我code係FLB184
有冇人互換?hx
有冇人互換?hx

今晚/聽日買奶粉同其他野,應該500-600
睇你換唔換
code:HON0278
有冇人互換?hx

睇你換唔換

hi巴打,用左你個code

呢兩隻零食都幾好食

第一隻
有機南瓜籽加椰糖
好香椰子味
食落甜甜地

第二樣
蘋果乾
天然風乾蘋果
蘋果甜味
無落additional 既糖
間唔中有幾塊酸酸地
一個晏奏已經食哂成包

第一次喺iherb買野 呢隻粒丸原來咁大粒 仲要一日食兩粒 啱啱食完唔是好慣 大家係食食下就慣定會切開兩邊食?

第一次喺iherb買野 呢隻粒丸原來咁大粒 仲要一日食兩粒 啱啱食完唔是好慣 大家係食食下就慣定會切開兩邊食?

果時我食藥都唔慣,之後食魚油丸(好鬼大粒),食食下就慣
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/28/172812_e1b7e597b0326e04a2d9ea7022203b7d.jpg

果時我食藥都唔慣,之後食魚油丸(好鬼大粒),食食下就慣

唔該巴打 希望食完會放鬆d啦
想問有無減緊肥既早餐推介?
有冇人互換?hx

睇你換唔換

我用左你個code
分2張單買 用2次$5美金優惠
有冇人互換?hx

睇你換唔換

我用左你個code
分2張單買 用2次$5美金優惠

Thank you,我係iherb買左2年野,都係第一次用呢d code
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞