[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
依家有red packet 又想再買下野 就黎買到窮 不過要配合到0運費真係好煩

BTW 宣傳下自己個code先: ROD0023

岩岩用左你個code

講返今次買左咩先

箭牌買黎想增長頭髮

玫瑰護髮素係上次買左洗頭水太香所以買埋護髮素用 呢隻洗頭水用完唔笠仲keep 到勁香

之後都係買返今次主角藤黃果片 上次我係買now food 個隻 再配合CLA食 三餐前都會食用 果然係細食左好多 唔知心理作用定點 咁我食完佢地係真係瘦左大約8磅 當然有配合埋運動啦 所以今次試下轉食呢隻高mg 少少既 睇下效果會唔會更好

另外個兩包係聽人講都算好食同好健康既紫菜零食 唔知好唔好食呢

唔記得講自己個code
有興趣就用我個code 啦 用左話我知 我下次用返
我個code: ARE1451

準備買野 會用你個code
WON2904
會買非洲黑皂液 因為懶得用皂 有無人試過係咪差不多

回購產品:蘆薈gel, 沙棘油
新試:Pacifica排毒mask, 除污stick
包膠下最近買既野先
購物清單 : https://hk.iherb.com/tr/cb?pcodes=MCH-00233_DRB-00143_MDH-80175_RYV-00544_YSO-12112_JTE-44001_JTE-25001_COC-09420&rcode=DOR7945

Mamma Chia,奇亞籽
千挑細選後買左隻平既
入面唔係全黑 有啲係白色
黑白比例大約9.5:1
今日拎黎溝牛奶蜜糖整布丁
食評同功效遲D再出

DOCTOR BEST 葉黃素10mg
之前已經包膠過20mg個款,食左2個月
覺得真係好有效
上網睇話其實唔洗食20mg咁多
雖然佢呢款都寫要食2粒
但我之後應該只係一日食一粒
睇下效果係點再share

覺得有用可以用我個code DOR7945
5% discount

葉黃素有咩好處?

令對眼冇咁攰同乾
我長對電腦工作所以效果好明顯

葉黃素食咁多有冇食到個人黃黃地同頭痛?
包膠下最近買既野先
購物清單 : https://hk.iherb.com/tr/cb?pcodes=MCH-00233_DRB-00143_MDH-80175_RYV-00544_YSO-12112_JTE-44001_JTE-25001_COC-09420&rcode=DOR7945

Mamma Chia,奇亞籽
千挑細選後買左隻平既
入面唔係全黑 有啲係白色
黑白比例大約9.5:1
今日拎黎溝牛奶蜜糖整布丁
食評同功效遲D再出

DOCTOR BEST 葉黃素10mg
之前已經包膠過20mg個款,食左2個月
覺得真係好有效
上網睇話其實唔洗食20mg咁多
雖然佢呢款都寫要食2粒
但我之後應該只係一日食一粒
睇下效果係點再share

覺得有用可以用我個code DOR7945
5% discount

葉黃素有咩好處?

令對眼冇咁攰同乾
我長對電腦工作所以效果好明顯

葉黃素食咁多有冇食到個人黃黃地同頭痛?

咁又冇
本身間中都有偏頭痛 呢排眼無咁攰反而無乜痛
我覺食20mg唔等於完全吸收哂
而且用眼時都會流失左啲葉黃素
可以根據翻自己用眼程度去食個劑量
我遲啲都轉10mg
依家有red packet 又想再買下野 就黎買到窮 不過要配合到0運費真係好煩

岩岩用左你個code

講返今次買左咩先

箭牌買黎想增長頭髮

玫瑰護髮素係上次買左洗頭水太香所以買埋護髮素用 呢隻洗頭水用完唔笠仲keep 到勁香

之後都係買返今次主角藤黃果片 上次我係買now food 個隻 再配合CLA食 三餐前都會食用 果然係細食左好多 唔知心理作用定點 咁我食完佢地係真係瘦左大約8磅 當然有配合埋運動啦 所以今次試下轉食呢隻高mg 少少既 睇下效果會唔會更好

另外個兩包係聽人講都算好食同好健康既紫菜零食 唔知好唔好食呢

唔記得講自己個code

WON2904

Sibu 沙棘?

巴打我用咗你個code 已經上星期嘅事
你下次買野用返我個code啦 係上面
我個code係IHA6297
用左出個聲
我下次買野會用你個code ar
WON2904

新試:Pacifica排毒mask, 除污stick[/quote]
Sibu 沙棘?[/quote]

上次係 但今次諗緊試第二隻牌子既沙棘果油
聽講仲好用過沙棘籽油 用黎護膚

岩岩用左你個code

講返今次買左咩先

箭牌買黎想增長頭髮

唔記得講自己個code

WON2904

Sibu 沙棘?

咁我用其他巴絲既code啦
有無巴絲食過咩益生菌for易肚屙有用?
睇左好耐, D價錢差好遠, 唔知點揀好

洗頭水+護髮素 無矽
感覺洗得幾乾淨 係少咗毛燥
但keep唔得耐 可能自己啲頭髮真係太乾

呢個都好耐之前買落
嗰時見枝花水trail價好抵屌所以買咗枝
但一用勁拮 比娘親用佢都係用到紅哂
所以大家想買toner建議唔好買呢隻
利申:非敏感肌

黑皂唔洗講啦 不過個人認為有少少乾

最後推止汗晶石!
真係止到味!加上一粒有排用 好過噴啲臭到死嘅止汗劑

Rewards code: SCV895
最近有諗住買嘢嘅可以用

岩岩用左你個code

講返今次買左咩先

箭牌買黎想增長頭髮

唔記得講自己個code

WON2904

Sibu 沙棘?

咁我用其他巴絲既code啦

佢覆都無覆我
親愛的iHerb客戶,

請好好利用這未公布的神秘美妝護膚優惠,來iHerb購買洗浴美容產品。

只要點擊以下任何超鏈結,您將會在購物車看到9折優惠。另外,不論品類,只要購買,您的下筆訂單將可享有5%折扣。

您將會在購物車看到9折優惠。如果沒有看到的話,請輸入下列兩個折扣碼:

獎勵碼: Buy1234 - Enjoy 5 % discount!

折扣碼: BBSALE - 6% off Bath and Beauty Products, Ends Tuesday 10/3 at 10am PT (BBSALE)

此優惠活動截止至美西時間2017年10月3日週二早上10點。
等緊傳說中既減價

有呀, 之前咪有人提過. 只要您訂單金額滿50美金或以上,將可享有5美金的紅包折扣。

只要點擊下列鏈結就可享有優惠:
https://www.iherb.com/?pcode=HMQZQ

或是在購物車輸入折扣碼 [HMQZQ]!

現在是您營養保健產品囤貨的最好時機,最好整體價值!
https://www.iherb.com/c/supplements/?pcode=HMQZQ

請注意: 此優惠活動僅限於運往香港/澳門的訂單包裹,且每個帳號只能使用5次。

活動時間: 即日起至港澳時間10月5日凌晨1點。

可以配埋BUY123 一齊用
無研究仲有咩code

我最多試過4個code 一齊減

巴打點樣可以用4個code?? 見啲人話可以用幾個Code到7折 究竟點做到??

巴打點樣可以用4個code?? 見啲人話可以用幾個Code到7折 究竟點做到??

問左客服, 每次order只可以用2個code (promo code/reward code)

啱啱落左order, 計埋大概做左83折
我個iherb app傻撚左呀
我次次提交訂單之後都同我本身購物車d野唔同

洗頭水+護髮素 無矽
感覺洗得幾乾淨 係少咗毛燥
但keep唔得耐 可能自己啲頭髮真係太乾

呢個都好耐之前買落
嗰時見枝花水trail價好抵屌所以買咗枝
但一用勁拮 比娘親用佢都係用到紅哂
所以大家想買toner建議唔好買呢隻
利申:非敏感肌

黑皂唔洗講啦 不過個人認為有少少乾

最後推止汗晶石!
真係止到味!加上一粒有排用 好過噴啲臭到死嘅止汗劑

Rewards code: SCV895
最近有諗住買嘢嘅可以用

用左你個code
我個code WON2904
我個code係IHA6297
用左出個聲
我下次買野會用你個code ar

巴打我用左你個code

最近買左甜杏仁油加薰衣草精油整下按摩油

btw我個code:FIM8039
有冇人依兩日會買野? 可以交換code用
我嘅code: QHL7225

有冇巴打可以幫我比較下呢兩隻 經常都為無謂野緊張 例如去旅行 同朋友食飯 同埋會緊張到食唔到野 有冇d放鬆同時可以增加我胃口 真係好辛苦 醫生開左d短期嘅Prozac俾我 但食到個人好呆又揸唔到車

感謝你地巴打們 真係好需要你地幫手 求下你地

我自己食開NOW呢個牌子, 覺得幾好. 不過維他命B 記住跟指示食, 唔好食多. 你可以買一樽食, 試吓啱唔啱自己.
https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-B-50-100-Veggie-Caps/39670

我個code: CGV145

岩岩用左你個code
有無巴絲可以話我知邊度搵到自己個code?

順便比我入埋你個code 大家一齊拎discount

iherb app右下角個更多,之後你email下面你禮券碼就係個code
我個code LWJ411.
用左話返我知,遲d會用返你

我禮物碼無code
係咪要買一次野先用到?

個更多下面有個我的帳戶既,下面有欄獎勵,你睇下有無

唔該晒巴打...已用你個code

my referral code :GUY3104

今晚會用返你code
有冇人依兩日會買野? 可以交換code用
我嘅code: QHL7225

已用
我果code:VOS6822
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞