[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
之前講完野食同supplement,依家講下beauty

我揀d黎講,
everyday minerals 岩岩上完妝感好貼,但一出汗會好快溶同面會暗左
不過唔致粉刺暗瘡 油肌適用
個掃係用黎上礦物粉 幾好用 毛算軟 唔太甩毛
c-500 之前講過 呢3個幾月冇傷風感冒過 同埋配合防曬白左dd
個concealer原本諗住遮下眼圈 但好乾 唔太好用 又細盒 絲打唔好買
水楊酸個個有dd用 背脊有dd暗瘡可以一試但效果好慢同用完會好乾
支petal fresh用完頭皮ok清爽 但對我把染過好多次嘅頭髮..好乾..同埋用得好好好快(真係好快 )
支body lotion 平靚正 岩幾乾皮膚嘅人/冬天用
尾2支油買比呀媽搽手 佢話支手冇咁痕 我覺得支油唔好聞同好杰
手套係湊免運費買 又幾好用 用完成身滑晒

想試everyday minerals 但佢好多色 絲打點揀

想試everyday minerals 但佢好多色 絲打點揀

我唔太白 買4N岩岩好
之後用完一盒4N 想自然d 買左3W 就咁睇圖以為同4N差唔多 但出到黎黑得濟
建議正常白嘅絲買3N/1W cool tones要好白個d女仔先岩色
唔岩色就攞黎做陰影/遮瑕啦
之前講完野食同supplement,依家講下beauty

我揀d黎講,
everyday minerals 岩岩上完妝感好貼,但一出汗會好快溶同面會暗左
不過唔致粉刺暗瘡 油肌適用
個掃係用黎上礦物粉 幾好用 毛算軟 唔太甩毛
c-500 之前講過 呢3個幾月冇傷風感冒過 同埋配合防曬白左dd
個concealer原本諗住遮下眼圈 但好乾 唔太好用 又細盒 絲打唔好買
水楊酸個個有dd用 背脊有dd暗瘡可以一試但效果好慢同用完會好乾
支petal fresh用完頭皮ok清爽 但對我把染過好多次嘅頭髮..好乾..同埋用得好好好快(真係好快 )
支body lotion 平靚正 岩幾乾皮膚嘅人/冬天用
尾2支油買比呀媽搽手 佢話支手冇咁痕 我覺得支油唔好聞同好杰
手套係湊免運費買 又幾好用 用完成身滑晒

味道無得搞
覺得杰既話用蘆薈凝膠溝d油
我就吱一毫子大既蘆薈加三四滴堅果油查手腳
易推好多
玩左1年iherb
我都分享下
下面純粹個人意見

1.呢個brand 既Quinoa 比較貴唔抵食

2.On protein 應該係全行內最普遍最好既奶粉 等佢產品9折 同iherb 有折時買最抵

1.Shake bottle 一樣錢一分貨啦 38蚊就街都買到
2.Mp protein bar 好甜 食完好飽 平時食平條應該岩岩好 價錢唔平

1.普通軟糖 無咩特別 食落有陣藥水味 唔太岩我
2.nowsfood quinoa 幾好 係quinoa 細粒左喲 價錢合理 健康食物

1.Spry 無糖香口膠 同香港果喲差唔多 不過計返條數會平左
推薦指數
2.水果糖 味道唔太甜唔太酸 不過食完個口好乾

1.幾好用 味道不錯 買1㼛都有排用 唔太貴
推薦指數
2.唔太特別 同埋貴

1.好食 份量少 相對黎講唔平
推薦指數
2.調味品 中意蒜味既朋友可以一屌

1同2都好食 不過份量少 相對黎講係貴既

1 同普通意粉無咩分別 所以貴

2 難食 貴

1 普通野 無咩特別

2 好味 唔太甜 價錢合理

1.On gainer 唔多講

2.好食既 每粒prunes都好大粒 缺點係份量少不過 唔太貴

1同2都係nowsfood 出品 有保證
Raw 杏仁同合桃 無味 價錢唔係平

1.見減價買 無nowsfood 咁好食
2.比市面上ketchup 酸 同organic 價錢合理

1.好味 價錢合理 不過我見過係香港都有得買 價錢都係咁上下
2.幾好食 份量少 變相貴左

1.超好食 價錢對得住唔質
2.減價時候買都可以一屌 無nowsfood 咁好

1 代餐黎 難飲 貴

1 唔貴 好食 健康
2 好用 大支 不過用完頭髮好似乾左同埋貴左些小

2 陣味唔太岩我 太酸怪怪地

2 超難食 勁貴 想中伏就試下 我食左1片就丟哂全部 浪費金錢 玩左咁耐iherb 就係呢次最伏

1&2

1. 幾好用 無咩味 用完排牙都幾乾淨不過唔平
2.幾好食 好辣 一盒分兩次食就岩岩好 唔貴

1 用完頭髮好滑 我髮質好乾粗 唔會話好平
2 勁jeng 唔太辣

1&2 用完頭髮順滑左 不過陣香味都幾濃 同埋唔平

1&2 岩乾粗髮質 用完有陣淡淡香味 力推

1.nowsfood 糙米 有陣怪味 唔太好食 唔平
2.chia seed 減價買 好抵 食完有飽足感 減肥同想健康喲既手足岩用

味道1》2 不過都好好味 見過香港都有得攢 價錢差唔多

好食 當零食一流 又健康 其實唔貴 一盒6條

上面全部都係個人用後感比各位手足參考下
廣告時間:VOS6822
用左講返我知 我會用返巴打個code
有心就用我Code啦:MAN1958
下次講埋化妝掃

用咗 我之前都買過枝flat top bar haha
petal fresh 有無漏出來 ?
我見comment 有人話漏左半支

買過兩支都冇事 仲有佢有袋包實
有心就用我Code啦:MAN1958
下次講埋化妝掃

用咗 我之前都買過枝flat top bar haha

多謝絲打
想睇下有冇邊隻supplement會減低偏頭痛問題
朱古力唔係十月先有得買咩 點解巴打你買到
想買Desert essence護髮素 邊隻味自然得黎幾香?
朱古力唔係十月先有得買咩 點解巴打你買到

唔係一次過買
分開咁買左咁多產品
想買Desert essence護髮素 邊隻味自然得黎幾香?

我用開椰子 淡淡香味
[img]https:/

用左
我既: JNH8497
有冇人用過dry shampoo?

黎緊旅行想買黎用
想睇下有冇邊隻supplement會減低偏頭痛問題

有冇睇醫生check清楚?

用左

又準備買野 要用你個code 了

用左

又準備買野 要用你個code 了

有discount code咩 我都想買野

用左

用左巴打個code

呢個我既: YAN4796
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞