[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike

我用咗你個code

MY CODE : KEY2763

星期4用咗你個code

呢排好多人講 rose hip oil
買左枝試吓希望唔會好苙

我個code: WIG0160
最近iherb有冇special promo code?
皮膚敏感好易敏感
有冇抗敏感藥介紹?
皮膚敏感好易敏感
有冇抗敏感藥介紹?

我都係好易皮膚敏感
冇喺iherb買過藥
但有買過cleanser同cream
Cerave呢個牌子幾好 係皮膚科醫生叫我用
用完真係冇咁易再翻發
my code: BNZ8901
皮膚敏感好易敏感
有冇抗敏感藥介紹?

我都係好易皮膚敏感
冇喺iherb買過藥
用完真係冇咁易再翻發

搭單問埋
絲打仲有邊隻cream同爽膚水?
皮膚敏感好易敏感
有冇抗敏感藥介紹?

我都係好易皮膚敏感
冇喺iherb買過藥
用完真係冇咁易再翻發

搭單問埋
絲打仲有買邊隻cream同爽膚水?

我用咗你個code

星期4用咗你個code

買左枝試吓希望唔會好苙

Rose hip oil 好用呀!
之前買過trilogy果支,用完再上iherb買另一個牌子
用落覺得分別不大,但就平好多
我多數約Rosehip oil加落cream
真心淡到斑
皮膚敏感好易敏感
有冇抗敏感藥介紹?

我都係好易皮膚敏感
冇喺iherb買過藥
用完真係冇咁易再翻發

搭單問埋

cream我都係用Cerave
我覺得幾好 雖然係cream但唔lup
好易吸收 我油性皮膚都唔覺得佢厚身
夏天都用得 用左又唔會出粉刺
同埋佢大大樽 搽身搽面都得

爽膚水就少用 醫生叫我唔好用
因為我用有水洋酸/酒精嘅野都會敏感
如果太乾都會用avene溫泉水
你話好保濕好潤就唔係 但起碼唔會又紅又乾先
皮膚敏感好易敏感
有冇抗敏感藥介紹?

我都係好易皮膚敏感
冇喺iherb買過藥
用完真係冇咁易再翻發

搭單問埋

cream我都係用Cerave
我覺得幾好 雖然係cream但唔lup
好易吸收 我油性皮膚都唔覺得佢厚身
夏天都用得 用左又唔會出粉刺
同埋佢大大樽 搽身搽面都得

爽膚水就少用 醫生叫我唔好用
因為我用有水洋酸/酒精嘅野都會敏感
如果太乾都會用avene溫泉水
你話好保濕好潤就唔係 但起碼唔會又紅又乾先

多謝解答
Iherb 產品價格會變?
幾日前睇quest protein 191
今日230
Now Foods, Real Food,白奇亞籽,1磅(454克)
平過街買好多

仲買左
Now Foods, 番茄紅素軟膠囊,20毫克,50粒
抗氧化

我個CODE FIT4760
邊位近期要買野,可以用你個CODE
Now Foods, Real Food,白奇亞籽,1磅(454克)
平過街買好多

仲買左
抗氧化

https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-Sports-Whey-Protein-Isolate-Natural-NAT4468, I buy from them every month
平過街買好多

仲買左
抗氧化

https://hk.iherb.com/pr/Now-Foods-Sports-Whey-Protein-Isolate-Natural-NAT4468, I buy from them every month

NAT4468
平過街買好多

奇亞籽樓上買, 3-4xHKD
想買melatonin
有啲有寫time release 有啲又有
唔係好明咩意思

買now foods melatonin, 100%pure
有冇住九龍巴絲最近會訂野?淨係想買支toner可唔可以幫手訂埋
想買vitamin產品 想知all vitamin in one tablet 呢類好d 定 專門食某一類vitamins 好d?
想買vitamin產品 想知all vitamin in one tablet 呢類好d 定 專門食某一類vitamins 好d?

你食維他命嘅原因係乜嘢
追哂post都係買左美白減肥一大堆野
KFZ9741

你食維他命嘅原因係乜嘢

純粹想補充下 見成本不高
有冇即食麥片/nuts介紹
想入返啲貨係office食

藍莓醬我加落麥皮到食有d甜味而且夠健康
不過冇防腐劑所以要快d食晒 開左要擺係雪櫃
love crunch未開 送黎個時有d碎..
因為食麥皮唔想落糖 加提子乾唔錯 香蕉片好淡味
chia seed 平
kale powder抗氧化嘅 我加落米粉意粉到食
因為我減緊糖 拎木糖醇取代砂糖拎黎整甜品都得 味道同砂糖差唔多

我code: MAN1958 (5%off)

我用咗你個code

星期4用咗你個code

買左枝試吓希望唔會好苙

Rose hip oil 好用呀!
之前買過trilogy果支,用完再上iherb買另一個牌子
用落覺得分別不大,但就平好多
我多數約Rosehip oil加落cream
真心淡到斑

你加落咩 cream? 苙唔苙?
我覺得枝油聞落好 fishy

得6% off
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞