[健康] iherb 產品討論 [2]

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
到底幾時先會再有Discount code

而家有啦, SEP15 呀。

正想落買野,有冇巴打交換code用?
我個 HIN2323

準備入貨 巴打一齊交換用?
PHK592

用左你個code
我個code: ROD0023 歡迎使用

巴打係咪用左我個code 下個月用翻巴打你先

唔好意思,有啲亂,邊個用左 HIN2323?
我準備比買,我想比返巴打。

點睇自己個code?
新手一次都未買過

正想落買野,有冇巴打交換code用?
我個 HIN2323

準備入貨 巴打一齊交換用?
PHK592

用左你個code
我個code: ROD0023 歡迎使用

巴打係咪用左我個code 下個月用翻巴打你先

唔好意思,有啲亂,邊個用左 HIN2323?
我準備比買,我想比返巴打。

若果有人用你個code

iherb會send email 通知你
[[url]imghttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/10/131811_6dee0135f8032ea780a743d999ff04c0.jpg[/img][/url]
好食 當零食一流 又健康 其實唔貴 一盒6條

上面全部都係個人用後感比各位手足參考下
廣告時間:VOS6822
用左講返我知 我會用返巴打個code

巴打用左你個code
我果個係HAN6838

分享下買左d咩先 到時再包膠下

印度苦楝抗菌止痕好似好正

在20世紀,一位德國植物學家在印度進行生物考察時巧遇了一場蝗災。當時,那一整片農作物,頃刻之間就被蝗蟲蠶食得蕩然無存,但是其中有一棵樹卻安然無恙,這就是『印度苦楝樹Neem Tree』。爾後被發現印度苦楝樹的種子、樹葉及樹皮中,含有特殊的「印楝素」物質,使得印度苦楝樹具有趨蟲治病的神奇功能,且對人畜和天然環境無任何污染。

協助肝臟和血液排毒
- 促進皮膚健康和膚色明亮
- 舒緩痘痘
- 減少體內多餘熱毒
- 協助平衡血糖
- 中央肥胖
[/quote]

食neem 又食何首烏

三個月後最好驗血睇下肝指數
樓上巴打 你收貨可以包膠下粟米果個嗎

我都有興趣

正想落單買野,有冇巴打交換code用?
我個 HIN2323

呢個上次幫同事大量咁買,佢話好正,攪到今次我都買黎試。
已經搵到野想買

有無巴打絲打可以話我知邊度搵到自己條referal code?
請問iherb會唔會有時free shipping架?我想買b complex食下 覺得大壓力同情緒好低落 我仲差成兩舊先有免運費

利申: 新手第一次買,請指教
差不多個個月都買野
一齊交換code 用 HLQ825
講下我食開ge野
now個non gmo lecithin,幫助消化兼冇便秘,有時出街食得肥膩 食左佢真係冇咁易滯
melatonin 生活日夜癲倒,食完就熄燈熄電話,比平時快訓得著 ,但改善唔到好易醒問題
olympian lab grape seed extract ,opc含量高,同vitc一齊食皮膚好似好左d冇咁灰

無知一問,google過lecithin(大豆卵磷脂?)都淨係話幫助心血管同肝功能,原來佢對腸胃消化都有影響?
因為個人都有消化方面問題,想試吓但google又無寫明呢方面嘅效用,所以想問多少少

卵磷脂係幫助油脂ge消化,食大餐飯之前食
太陽花卵磷脂好過大豆,豆類易有胃氣,
巴打係咩消化問題??
大家買開邊隻Multivitamin
我見好多牌子個dose都太高 有冇好介紹?
差不多個個月都買野
一齊交換code 用 HLQ825
講下我食開ge野
now個non gmo lecithin,幫助消化兼冇便秘,有時出街食得肥膩 食左佢真係冇咁易滯
melatonin 生活日夜癲倒,食完就熄燈熄電話,比平時快訓得著 ,但改善唔到好易醒問題
olympian lab grape seed extract ,opc含量高,同vitc一齊食皮膚好似好左d冇咁灰

無知一問,google過lecithin(大豆卵磷脂?)都淨係話幫助心血管同肝功能,原來佢對腸胃消化都有影響?
因為個人都有消化方面問題,想試吓但google又無寫明呢方面嘅效用,所以想問多少少

卵磷脂係幫助油脂ge消化,食大餐飯之前食
太陽花卵磷脂好過大豆,豆類易有胃氣,
巴打係咩消化問題??

原來係咁,唔該哂解答
我個胃本身比較虧,食多過一般份量就好易產生胃氣頂住頂住咁
我再google吓先,感恩

正想落單買野,有冇巴打交換code用?
我個 HIN2323

已用
My code: JIM3391

我都用返你了,謝謝

食neem 又食何首烏

三個月後最好驗血睇下肝指數

買定先 d回贈唔用就過期啦

Google過何首烏過量會傷肝 請教下幾多mg 一日先叫過量
Neem有咩禁忌 唔可以同某d supplement 一齊食
無知一問 絲瘦底 應該食咩supplement 幫助增肥
已經盡量少食多餐 同食卵磷脂幫消化
大家買開邊隻Multivitamin
我見好多牌子個dose都太高 有冇好介紹?

有無做尖先?有就NOW 既ADAM.
無就Universal Nutrition 隻Daily Vitamin。
包膠下先
黎緊又會大量入貨,有冇邊個巴絲提供個code阿?
另外都宣傳下我個code : TOB5471

EcoTools, 化妝刷清潔露, 6液盎司(177 毫升)

洗掃好乾淨,唔錯,可以再買

Bob's Red Mill, 有機全麥三色藜

平平地,都幾好食,不過都比較大粒

Avalon Organics, 厚髮素,生物素B群治療法

之前成日甩頭髮,用左無甩咁多,不過D頭髮好似鞋左好多

Nature's Bounty, Hair, Skin & Nails, 60 Coated Caplets

食左一樽,D皮膚無特別靚靚,不過頭髮長得快左好多,好明顯係因為佢,我染左個頭無幾耐就布丁左
有無巴絲可以話我知邊度搵到自己個code?

順便比我入埋你個code 大家一齊拎discount
包膠下先
黎緊又會大量入貨,有冇邊個巴絲提供個code阿?
另外都宣傳下我個code : TOB5471

EcoTools, 化妝刷清潔露, 6液盎司(177 毫升)

洗掃好乾淨,唔錯,可以再買

Bob's Red Mill, 有機全麥三色藜

平平地,都幾好食,不過都比較大粒

Avalon Organics, 厚髮素,生物素B群治療法

之前成日甩頭髮,用左無甩咁多,不過D頭髮好似鞋左好多

Nature's Bounty, Hair, Skin & Nails, 60 Coated Caplets

食左一樽,D皮膚無特別靚靚,不過頭髮長得快左好多,好明顯係因為佢,我染左個頭無幾耐就布丁左

LWJ411
用左下個月頭會用返你

iherb app右下角個更多,之後你email下面你禮券碼就係個code
我個code LWJ411.
用左話返我知,遲d會用返你

iherb app右下角個更多,之後你email下面你禮券碼就係個code

我禮物碼無code
係咪要買一次野先用到?

我禮物碼無code
係咪要買一次野先用到?

個更多下面有個我的帳戶既,下面有欄獎勵,你睇下有無
一陣想買野 襯今日最後一日CODE SEP15
有冇人黎緊都買野交換CODE用
DOR7945
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞