真正減肥大法

589 回覆
2373 Like 47 Dislike
好撚驚皮包骨
你覺得咁樣靚?
支持推廣正確減肥方法
係咪cancer呀?
應該有厭食啦 呢個地步都唔關靚唔靚事
我都明白掌控到自己體重數字嗰種感覺好上癮
唔同嘅ED都有唔同難處
食番多啲野同減肥一樣都係慢慢進步 加油啦
試下湊仔湊女 (初生)兩個月
包你瘦 實例證明
我而家都係一樣靠減少攝取不必要嘅營養減肥
出街每餐會留意著想攝取幾多營養,任何油糖鹽都係營養同卡路里,所以而家都會留意著食咗幾多呢啲味精落肚
最好嗰餐一定係屋企人煮,又啱口味又冇味精
再加一有時間就慳程車錢,落巴士地鐵唔直接轉車返歸,就行斜路返歸當帶氧運動
2-3 個月就好大成效,成個人瘦咗同冇咗肥肚腩
170cm根本唔應該低過52kg
乜都戒得,煎炸糖份甜嘢都唔係特別好,但好鐘意碳水好大飯癮
唔洗妖魔化味精嘅 減肥出街食主要問題都係太多油
鹽就主要關水腫事
170 減到3字頭好撚恐怖
女人160下先會3字頭好睇
你連肌肉都減撚埋

我零帶氧 + 飲食控制 減左25kg
不過最近gym開返 呢排開始做gym
太高碳個問題係會令血糖上落太大
隔一陣就勁肚餓但其實唔係真正需要食野
8. 唔洗做運動

D肥西只會睇到呢句野睇唔到之後
我比賽都冇烚。頂唔緊
呢個我自己嘅preference 啦,食個兩餸飯太重口味,肯定營養同卡路里超高,所以我會盡量避免一日內攝取過多冇必要嘅調味料
當然,油呢啲同消化系統有關,我會話另一項減肥法係食野要保持自己肚仔健康,消化好痾屎順就自然心情抒暢
重訓根本超適合懶人
訓係到就有高消耗 食野容錯率又高
匪夷所思
(咁你收皮)
Too long didn’t read

三個字講晒,「食少D」咪得囉。

Weight gain = intake - output,物理自然定律

除非你output好勁,做10小時運動,刮肉,食肚瀉藥。

如果唔係最簡單健康就係intake少D
計完卡路里要點? 食幾多先算減緊肥
屋企做肌肉訓練唔去gym
有無基本動作好介紹
已經擺咗係最後面
其實真係唔洗成日咁老土食少d食少d
168加食得乾淨一樣可以瘦
最緊要一定夠飽 唔會心思思又想食野
我都係樓主咁減肥幾個月減左9kg
一日食兩餐6-7點後唔食野 餐餐食7成飽都唔會餓親
唔可以話減得快但減得幾舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞