Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
小弟覺得麥龜幾好用,基本上曼聯第一季係佢同華佬正選,第二季先再買cb
帶隊贏PSG真係好滿足
成場俾人禁屌xg輸晒但贏2-0
Badiashile勁到癲
呢集fm加人工加得太密太高,第三季個個5/6千萬點買
帶到2030年

Sesko勁撚屈 數值冇夏撚咁勁 但入球率高過佢
玩咗咁耐之前最勁隻青訓最多都係16歲英冠實力
而家竟然有15歲英超實力
我個save好怪,包皮同kessie都直到季尾合約完左變埋free transfer先肯開始同人傾
黎緊仲有利雲,唔續約拜就list佢,但冇人出價
同埋發覺英超射手榜好低,第一季我個Lacazette 26球已經神射,第二位唔夠20球
先前玩意甲冇30球都入唔到三甲
啱啱玩左一個禮拜 請問我一開始8-9月都打得好地地排榜首 但一去到10-11月就7-8場不勝 有咩方法可以解決同埋啲人都係咁傷 已經成日輪換
踢得屎果d要屌下佢
換好教練職員團隊 戰術正正常常 陣容又冇乜邊個特別廢嘅話慢慢季中就會上力

屌佢老母簽個wonderkid番黎
一開始50000
佢打得好,第二季r 加人工,
算喇,比130k 長約你
點知季尾都未完,又r, 今次要260k
痴撚線
我hea玩到2036年
啲後備全部動不動就十幾萬
正選最top 3個叫價5-600k
最撚搞笑係呢班嘢根本賣唔出
要腰斬價格先走到
去咗新隊又接受250k
初初以為inflation點知得我嗰隊係咁

想問點set可以將呢個假人既能力盡量發揮? 定係應該唔好set太多指示比佢 等佢自由發揮?
係呀
第二季免簽左利雲
比400k 佢, 跟住要我保證增強中場
之後簽多一個中場佢都唔滿意
唔肯續,之後竟然去法甲踢ol
100k, on撚9
我d fans 又嬲,話點解放走佢

人工太貴賣唔出
保證嗰part又係有bug
基本上我一傾合約就減哂佢啲要求
佢哋又唔會堅持企硬
增強係要勁過而家隊入面最top 果個

同埋保證增強呢D條件 係可以del 就del
玩布里斯托城 第一季升完英超 第二季排第8 但本身隊波人腳得返10個多d 無咩feel又開始唔想玩
你隊波歐洲第一,頂頭果兩三件叫50萬以上週薪係好合理,點平都40萬,依家唔會比你咁易壓低個人工
幾撚勁
好似幾啱打九號半?造波自己搵食都得
如果想摸索點用佢
咪先跟你自己戰術set佢role without任何instructions
再每次睇佢表現再fine tune

但你打咗咁多年
冇理由唔係老手啩
其實上季佢都雙雙 17球11個助攻
不過覺得佢可以有更加好既表現
所以擺上黎睇下大家有咩建議
打返雙前鋒等佢隔離有個高佬可以頂打啲中堅佢再後上?

9up
同埋想問下你地會唔會真係自己編排team training同individual training?
另外想問如果3中堅係咪一定要用兩個wb先得?如果用兩隻翼係咪後防會穿哂窿
自己睇受傷機會黎set training
會傷少好多

同埋建議training->rest入面
左邊三個改no training
最右果個改做double
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞