Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想問下你scout啲wonderkids,咁其他球探點樣安排佢地好似平時咁繼續scout啲同國聯賽嘅球員?
入球荒試過又屌又放假都冇用,12碼俾埋佢都唔入
邊件咁水 直接換人 頂佢個位
買入個陣會J佢係下一個xxxxx 結果好似睇住啲新星打唔起咁
Scout assignment 我畀chief scout/football director 搞太煩,scout wonderkids 我會睇球探報告+自己手動去搵,搵啱再叫人scout
點樣手動搵?我見zealand話要send去啲唔同地區,但我又想keep住常規同國家聯賽嗰啲人
唔會J 佢有料自然打得起 打得起咪用 打唔起咪放

佢係有料 我一買返黎 就直接一隊輪換用 借都唔借走
最簡單 去最勁一線國家隊 u 隊搵
再得閒D 季尾放假果段 無野做去埋傳統青訓勁果堆 球會搵

我開頭直程季季都去睇
而家儲落堆球探 直接等佢推俾我B-以上 我先認真考慮

之後只要有大球會出手 我就同佢搶 通常電腦AI 睇中果D 都多數勁
季初球探budget俾多d係咪有直接影響?
不過大國名門嘅全部都貴啲
主要係個package 全球果個 最大範圍 用最多錢
同埋Scout 班staff 能力都要有返咁上下
未踢起上一隊 正選 果D 唔算貴 同埋只要佢想轉會 你求其出過價 之後佢就唔開心 再不滿 就掛牌賣

現家有個幻幻龍門同正選龍差唔多能力 買完無耐已經入法國隊

我13.5M 入 而家一隊輪換 可以直接用到佢變自家HG
特價了
Pepe巴都講晒重點
我會由國家入手,睇國家隊u隊,之後就逐間逐間咁睇球會u隊,通常都係睇身價最高個幾隻,真人幻幻會記住個名,踢緊邊隊,咁開新save 個陣就可以直接search,regen 就睇啱再scout + shortlist

玩咗咁多年已經慣咗咁做做熟咗只要你唔係睇晒全世界,唔會花太多時間
玩緊xbox game pass應唔應該買返steam
好彩忍左手

同埋21 上年同期6月係做緊4折 而家5折其實係貴左
特價想買
唔知買唔買新一代好聽啲人講通常玩幾年先轉新一代
gamepass 做promo 果陣可以好平

之前無呢個方法 先玩兩三代 先買新
好感動
有個regen 青訓係玩第1年regen 出黎
玩到佢22歲今年比正選佢打
打得好入左英格蘭國家隊
佢本身能力唔算極強
大約強隊輪換level 咁上下
23一定會買
玩住最新database睇世界盃投入感大好多
真.親生仔
但要每個月俾錢?
頭三個月$10啫,之後每個月$29,一年計仲少過你正價入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞