Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
PF真係好屈,射門技術10-12都可以入十幾廿粒
技術、抗逼搶能力要好高
呢集逼搶好惡,低節奏猜波好易比人逼死
Adeyemi 要第一二季買先會平
約14m到
第三季先買就貴到仆街
PF 除咗pressing 係locked always 之外其他都係default setting ,又可以任畀instructions,易用得嚟個自由度又大過其他role
pf嘅缺點係領黃冇得set佢收腳
有冇人用過賓菲加個Nunez 想知好唔好用
但好撚勁
叫佢冷靜/半場team talk叫佢冷靜/60-70分鐘收起佢
PF要求都唔低,要夠aggressive、teamwork、workrate
最好夠快夠大隻又頂得
不過中下遊大把人踢到
我自己最鍾意Toni Martínez
我用左玩家自製最新轉會update 開save

人已在多蒙特 年年都自動續約
我免簽左 Gabriel Jesus 之後用左兩季70m 賣左
今代D 電腦AI 會自動續約
普通,我set佢打P,冇乜料到
問題係我連簽都簽唔到返黎
順便問下,點樣同五大聯賽做衛星球會,board成日俾d二三線國家聯賽我選,奧地利之類
我用過三個wonderkids前鋒,最勁果個係Lucca,之後先到Adeyemi,Moukoko打左三季都冇乜料到
現今足球 係要PF

第一點防守
Moukoko 我上代用 好勁wor

季季30+
PF會唔會好易傷?打迫搶本身就消耗好高,英超計一週兩賽,主力打聯賽歐聯唔打盃仔,已經經常話疲勞要放假
你唔輪換?
輪換都唔掂,成日疲勞
我用佢搭sesko 打雙PF勁到仆街不過係有啲敗家
黃牌我無乜所謂,兩黃我又好少遇,可能因為我從來都唔會用tackle harder
教隊波比較長時間
個board會放權比你
提出要求個時就比你自選
要幾長年資?board有俾我選,但未試過有五大出現,如我自己去選五大100% reject
得閒搵幻幻 頂上
直接比你自選球會,唔係幾選一
年資唔太記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞