Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想問今年係咪冇整港超patch
疤啲妖人青訓
一去續約 未夠18歲都學人要10萬周薪
係咪傻撚咗
叫DOF續
隻game 真係痴線
34歲lukaku 黎左半年
本身已經比球會頂薪佢
半年就話要加人工
開左阿仙奴唔知入咩人好,得一千萬,買得起果d就拎唔到wp
第一季達9幫你買齊腳啦
無歐戰打夠用有突
要買咪adeyemi果啲妖人
第二季saka巴丁果堆啲能力升到咁上下
借將回歸 又有一舊錢比你 啲人多到用唔哂
我諗都係要捱一年入前四先算,客對鏝猁都輸
第一季已經冠到
請問pc game pass同steam版有冇分別?
點排陣?
正正常常排433/ 4231 逼搶都夠贏佢地
主場唔好縮 推前曬個陣去搶 前鋒擺nk好過拿卡 拿卡慢得濟 好易比人拍甩
作客有d巴打會縮後一格 我試過唔縮都可以 你睇情況黎set

我有條入波方程式
左翼馬天if 右翼saka ap
Saka set向中間郁 45度傳中
戰術set傳向空位
咁saka就會好多時會係右邊大斜角咁斬比切入緊既馬天形成半單刀 多數都入
實際同戰術你可以再自己執一執

Game入面big six黎講鏝算易打 最難係獌
冇 照樣入到波衫會章果d
咁樣好似買game pass抵好多
多謝教路
我打433,諗住谷起拿卡季中賣左去賺錢換新血,左打Emile Smith Rowe,條仆街成日單刀飛機右用saka就正常,主場對鏝都勉強贏到,作客對鏝猁都係唔多捱到,反而對獌好輕鬆
拿卡好用過nk,入到total 40球
咁攻擊中場應該好易穿?
對弱隊冇問題 對強隊就對攻
一場攞太多黃牌會畀人罰錢
IWB有冇話逆足踢會好啲?
差唔多
睇遠射勁定出波勁
不過逆足場面會好睇d
經常出現射廿腳波
Xg around 2 但入唔到波
三場就有一場係咁
大概係咩原因
同問 仲要主場
突登SL玩多次 射少咗反而大炒對面
但SL玩就無意思
睇返playback班仆街仔成日省觀眾,唔撚係射龍既

https://www.passion4fm.com/1992-93-database-for-football-manager-2022/
呢個92 39 database 整得好好
帶阿根廷踢世界盃

33歲的馬勒當拿(現實踢得兩場就因食禁藥而停賽)、巴迪高、列當度、施蒙尼,召埋20歲的阿耶拉、J辛
決賽對法國(現實中因真路拿犯錯,無玩角球旗走去傳中,被保加利亞絕殺,入唔到決賽周)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞