Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
免簽包皮再買夏蘭特就可以爆機
同現實一樣
升班馬要喺英超立足一定要有防守
我都係聽呢度巴打教排五後衛陣先可以16名挨完第一季
想玩港甲
我反而覺得fm完全守唔住 弱隊更加難守
踢全攻靠贏堆中下遊執分護級仲好
建議放棄對big6既作客
拎哂中下遊d分

我樸次茅夫第一季英超第十,第二季第二,第三季第四

無咁多錢唔好諗多線作戰 會踢死人Board request全部升哂d 招募青年軍
今集對強隊死守淨係會比人456
對攻博對面射唔入仲好

港超嚟講
啲獎金應該夠洗有突
16隊降一隊 再放多隊出黎踢降班附加賽好似好啲
夠啦
我原本想20降1
加兩個外援位
但又想佢哋搞青訓
Ching玩到第幾年

Btw唔知FM會唔會有班主(貝狗)唔出糧
本身嗰少少獎金絕對有可能

測試到第六年(只係旁觀)
我將青訓評分加到80
球員估價同大陸睇齊
本身111-120分值10W真係弱智

引援可以去到二百萬歐
港隊基本上全部都係新出嘅幻幻
數值又唔係好離譜
90-130都有(澳洲水平)
乜都唔改既情況下 香港淨係可以靠入藉先可以加強實力

唔養入藉連亞洲盃淘汰賽都入唔到
以前玩FM養到成隊港隊都係巴乙巴丙啲入籍兵
然後踢港隊亞洲盃入8強
個入籍兵番去巴甲落班
今晚8點土倫杯 日本對阿爾及利亞

唔知慈英有冇得落場
錯post
對上一隻玩係fm2018,其實分別大唔大
諗住依家買定等特價買
玩緊第二季去到季尾
利記好似唔識輸咁,係咁咬住差兩分
第一季就係曼城

冬季曼城150m 買左國米個拿達路馬天尼斯
車仔冬季開108m買辛尼奧路俾人reject

應該就黎開始難玩到痴線

有個香港青訓龍黎試腳
potential 3粒星
簽左睇下會發展成點
有冇人當賣人先知要分成畀舊球會好唔爽
玩賓福特第二季賣走toney要分20%走 賣50m分走10m
唔好買,今集易玩到仆街
第一段一樣
次次都比利追得好貼
曼城就第二季哥狗走左就唔係對手
高普就點都唔會走
每季睇有咩人買
曼利車啲好少少既青訓個個都標到億幾兩億
然後自己早幾季買落既後生仔季季個個都跌價
1.2億跌到得番幾千萬
你本身聯賽盃賽果啲咩成續
啲球員身價同本身隊波成績有關係
玩般矛有季前4+歐霸冠軍
連solanke身價都升到70m
不過有價無市 成日吹邊隊有興趣但係無人開價
已經踢到拎三冠王
有個假人連續兩季有30球都係26m仲要無人開價
手機幾時先有中文版好想拎嚟得閒既時候打發下時間
我D 假人wonderkid 身價去到70幾m
但實際D人只肯bid 40幾m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞