Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

我覺得最辛苦係第二季
有得打歐洲賽既話
由開季到十一月都係一週雙賽
因為世界杯
艾歷臣好用
冇ga,一定要放走
出loan offer 較返個價set 強制買斷
如果有愛既set buy back clause
角球罰球都勁 隊波仲要成日刷到角

上半季用ghoddos頂攻中位+包辦角球罰球 好多場就算冇助攻都上到8分
開set piece 屈到key pass
所以開角球果個成日屈到高分
艾力臣可以用到35
隊入面有個高佬玩死球執好多分
睇expected goal係咪主場低分都入到波,係既話就係戰術有問題
我都係一月無啦啦走左幾條友打u23
睇咁耐波都未見過
現實都有球會放球員去踢奧運架啦
不過好多球會都唔肯放咋嘛
開新save玩左日 發覺自己唔識玩
真係開番舊save慢慢研究下
畀人屈死球係咪無解
扯得好恆,唯一好處係可以放多d後備踢
奧運如果超齡球員入選,好似可以強制退隊
真,每場都輪換咁滯
又可以練下新仔
岩岩試過幾場genenpress
係好用
但榨乾晒球員d體力

本身打counter
宜家玩tikitaka 算
臨開波前傷哂兩個龍
我玩開gegenpress冇乜呢個問題 你有冇換過批體能教練
比賽與比賽之間可以rest training 基本上係可以踢足
我覺得電腦係咪特登
我玩左3季,季季都有咁既情況
Am 傷2-3個月,跟住另一個am 又傷4weeks
冇哂同一個位
其實係
但唔想踢極都係個班
傷幾件都麻煩

但係playing time 佢地有concerns可以點攪
我知道係盡量出多d
打緊個陣換後備唔換佢地會唔會有影響?
要升幼幼上黎救亡
我玩左一季
今年世杯年
打到十一月準備踢世界杯個陣
普巴話想要new challenge放佢走
順水推舟37.5m賣左佢去熱刺
咁岩班主科左水俾我
71m買左卡馬雲加replace佢

宜家麥龜都話上陣時間唔夠
又可以借機清走佢
如果賽程太密 就算輪換我都會rest training 費時突然有人傷就踢死個正選

playing time正常方法我都解決唔到 只係靠fm個bug直接改佢playing time 真係用開嗰班冇嘈過
唔係掛,我用體能怪物打壓迫,唔放假都兩場乾塘
定training要自己set
個bug係點
我都想改
改完驚唔開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞