Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
玩到第四季 先得奧哥一個170
我有個高潛 香港人 轉頭就去左打英格蘭u19

叫我???
獌現實都廢喎
第6季已經拎英超
老細科好多水?
yes 第5季踢英超排12
deadpool唔玩 換左個油王 過100m比我買人
我低價掃左moriba demir 再加一大堆平價妖同老屎忽
第6季最後一輪利自爆冇左個英超
我先係拎緊80分果季 其餘雙曼又唔知做乜
最後幾輪利對曬啲big6 lead住十幾分都可以輸曬
贏運

你睇我第7季簽到尼馬刷到助攻
其他隊果季食曬屎就知
入球23球都金靴
屌你搶咗爺爺唯一一隻金盃
我過100 分 奪冠 都不敗唔到
moriba第5季仲未過億咩
拎埋英超先得20000個位
你個save應該幾難忘
咁算了
我上年好似都係自己down database
但港超係我玩咁多個聯賽唯一個完全冇progression既
啲外援全部唔續約又揾唔到人
東方理文年年護級
係咁架
試過用核武整到傑智大小小吸引力同多啲錢
都係無用 啲人又唔嚟 newgen又廢
玩多幾年都係咁
上年自己down database玩+1
搵咗幾件幻幻鬼養到入藉
再加埋好彩有隻勁幻幻
玩到第八季終於嬴咗亞冠
要養七年
上年買咗一堆鬼但都養唔起
勁既會走廢既又冇得出同借唔走
仲要啲人去到某個位就唔識升

成件事好港超
靠彩數
好彩搏到幾隻勁幻幻就會拉高晒成隊波嘅水準
邊隊
Fulham 啱啱轉左去猁
有high potential都會唔識升
我用GS睇過啲人CA去到80幾就會停
唔知係咪聯賽問題

同埋傑志會有梁志榮卡住個coach位
佢同時係director/coach
冇得炒佢又唔會完約
Sassuolo 個Scammaca幾好用
CA最高14幾但夠全面同高
FM阿好撚勁
Saka Esr martinelli 基本上100%成材
有時連老公狗都踢得起
23m買到 反而第7季完出87m買克羅地亞仔都唔肯反
可能電腦用得廢 升得慢 我第5季尾先買
20000個位都冇果個係deadpool仲在主席既時候
玩到第7季有免簽尼馬就拎到歐聯
主席先accept request起球場
油王有錢比100m我買人 冇錢起球場
真人好似都踢意粉第二梯隊
新個個幾多位
今集成日takeover 我轉左去ac油王
唔過30好似 我諗住解鎖起球場個steam成就
贏贏下歐聯踢多年英超冇洗大錢買人
完第7季balance比我玩到成200m
尼馬先講緊用13000週薪簽番黎
第8季免簽狗衝左b施華頂尼馬退休 開21萬磅都覺得無點洗錢
再落moriba我用緊12萬磅
狼隊隻施華都係開緊11萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞