Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
印象記得去新球隊屌9球證同VAR 之後應該係league嗰邊出左warning叫我唔好再屌
呢件我玩賓福特第二季簽咗返嚟打後備AF 叫中規中矩
睇數值好似都幾全面?又高 係樣衰少少
PF
唔使諗CF,戰術強調逼搶就PF,唔逼就AF

搶唔到件高潛幻幻 去左曼城
完約果d係咪都psg鏝鍠架啦
一齊開合約都未贏過
我第一個開約俾佢
之後全部沖晒黎搶
Reputation 真係好重要
帶水晶宮第二季淨係贏咗歐聯
Reputation 由national 直接彈上worldwide
即刻勁多人肯嚟

聲望唔夠又要同啲豪門搶人嘅話,起碼要1.5倍人工以上先有啲機會
隻game應該set左呢幾隊高好多,每年至少三冠都會搶輸俾psg
搞笑係 班人去完豪門 一季都出唔到10場 之後又要走

拜買完Nunez 同adeyemi

Nunez 用100m 買完 掛牌兩季都未賣得出

仲係用緊利雲做主力 用到退休
咁有冇話咩人先啱用cf? 同埋pf防守使唔使高?
合約公開同不公開有冇分別
FM 2021就玩爛
想問下22係咪好過21好多
有冇啲咩大改動??
有D 球員會主動同你講 叫你改份約 再加低工先黎

可能可以自己主動 加錢吸引佢黎

不過我多數 傾完就唔理
唔係啊我意思係有個option揀公開不公開嗰個有冇咩特別用途
無理過
你係咪講同其他球會傾嗰陣揀公開唔公開

如果係既話,我自己經驗就係如果你叫得太高又set左公開,個球員就會屌柒你點解要set個價咁高,然後要你叫返低啲先解決到。如果唔係佢就唔高興,morale變差。
係啊係啊原來係咁
Agreed contract 佢考慮緊個陣隨時都可以改,如果真係好想要個隻人,可以load save 試佢要幾錢先肯嚟
豪門定期會清,猁獌鏝成日掛牌賣球星,原因係人員過多
就係無得出 條友就叫走/賣
試過有件爭輸左 過一季條友就掛牌
試過想外借有個人 load左十次都係去左其他隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞