Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
第五季仲可以低價簽到moriba?
我第三季佢已經1億
個save問題 因為老早已經開左save
睇前1個post果陣已經見我玩緊
我個save 22.3黎
你啲人工咁平
我玩軌 無幾年個個都要加人工
頂佢個個都300k以上
我死都唔續約 慢慢磨佢
可能我球會傳奇 非聯仔升到上英超拎埋冠軍
歐聯教成7季
冇乜邊個反我
出奇地冇乜豪門出offer搶人
一開頭係咁
我玩理文升爆咗啲設施之後啲幻幻終於都升到
拎到亞冠之後開始有啲錢慢慢升
梁志榮呢啲元老就由佢啦
我有個save塞爾維亞都有個tycoon takeover
不過都係買唔到人

Lokonga 第四季仲係輪換 數值望落幾好 但用落一般

個中場 唔夠鏝同利 搶 直到我買左皇馬岩岩加盟果個中場 就可以同強隊打對攻
我拎左六冠 高安基就完夢 退休 之後新果個俾300M 但我已經砌好晒隊
Saka好勁喎右邊IW stats好好
伍件唔肯升facilities可能我戰績唔夠好
梁志榮唔肯退休朱sir 都退咗
我21玩過22冇玩
基本上第3季已經可以攞歐聯
21奧巴拿卡仲好勁
Bellerin fm又係世界級
隊波基本冇弱點
唔知22係咪咁

我隻達蛇主動resign 去咗教科隆
正前/中場
李文恩係好老細有錢就升得
我呢邊傑志朱蛇教咗好耐
東方搵返和哥嚟教教咗十幾年
我都有錢
年年都有賣人幫補下
試過賣咗個免簽中國幻幻俾中甲隊
賣咗7.5M仲以為佢好有potential
睇下80->88

我個save 好似堅爸同曉明都俾人炒咗
東方好似係郭蛇教
朱sir 俾我請返黎做scout
想問下有無ching知點解明明夠分贏冠軍/決賽贏左但係完埸都無拎盃既畫面

有時會出有時唔出唔知咩事
Rowe Saka左右,Martinelli成日傷踢唔起,歸隊Nelson都好用,仲有Balogun,翼位基本上唔洗買
Balogun Nelson 我放走了
後備幾好,耐唔中會吵但好快解決,人工又唔貴
通常成日要加人工,出場時間吵一兩次都會就下,再吵就bye bye
主要無上陣時間

我有件新仔升得仲快過Nelson
原來有賣中國幻呢招
下次試下先
李文恩真係好過5件 5件啲 budget 執得緊
但係傑嘅青訓又真係全港超最好
英超真係買人賣人都好易,剛剛Nelson 30m+50m賣左俾拜狗
仲想買埋Balogun,不過幻幻未成材,留住先
個save 玩左好耐,想好似現實咁聯賽加返換人同後備名額,應該點做
就算新save都仲係得3個名額換人
我tavares 60m 放俾拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞