Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
玩到悶悶地想試下全青訓 唔買人
玩英乙隊係咪下世紀都未上到英超
我記得有巴打試過兩邊WB都set做IWB(A)
瘋狂後上埋門中路狂插
巴打你用曼?
巴打有料可唔可以講多啲3後衛中下遊隊點踢比較好
多唔多人玩英格蘭聯賽係disable左個work permit?

再搞掂
仲等緊特價
Ching 你呢個咩skin嚟?
OPZ Elite

Fm scout 個網有
xbox game pass 10蚊
點解我29蚊嘅
第一個月先10蚊
macbook好似用唔到
曼年年都玩但好快會厭曼係fm 永遠都overrated
返工之後都無玩低組別,最近玩緊永昌官,見之前有個save 全季得4分想睇下有幾廢
工作証究竟點搞?想簽個南美幻幻,唔批工作証,諗住照要返黎loan出去,但dof幫我取消埋唔要
呢度大把巴打高手我純粹畀下意見
我少玩3中堅,但我估玩3中堅應該都係想玩wcb? 如果係嘅應該將攻勢集中邊路,因為wcb 進攻個陣會固定stay wider,你集中中路進攻就變咗削弱咗佢個效果,另外唔建議打咁急攻,如果唔係隻wcb 就變咗係場上來回跑,除非你係用defend 心態唔預佢點插上去

至於點打其實都好睇你有咩人,無理由你得隻米6矮前鋒但叫你打9981斬其實只要搞清楚成套戰術個運作,夾啱你手上有嘅人,咩打法都踢得出成績
唔係 一開始係錫買哂啲人翻嚟打英冠
幻幻佢係球會上陣次數唔夠先會咁
出價個陣如果批唔到,會有行紅色野提你
Dof 即係Edu ?
我有條友 唔係南美 都唔批

之後借走左 再appeal 又批返
343單箭頭打咩role好?個前鋒比較高大嘅 13-4速
有冇人會炒曬班職員請過班新人?
發覺曼聯好多職員都係呃飯食,數值好低
我教緊新特蘭,啱啱升上英冠,簽左個本身上季借左過嚟嘅拜仁德國23歲龍,點知新一季拎唔到工作證,轉會窗搞左成3個月都借唔到佢出去冇人要,得啲比乙葡乙土超隊俾佢做副選,到最後8月尾諗住放俾隊法甲蘭斯做副選,點知合約無啦啦變左做正選,好彩deadline day成功借到出去,希望佢可以打得好啲拎到工作證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞