Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Nunez打st冇表現,但係打IW勁到仆街
成日都頭槌入波,但係未試過用腳入
同豪門搶要高過個球員開價
佢開3萬要俾4萬
佢開regular starter要俾important player
咁可能幾次搶到一次
清唔走
佢地啲要價都on99
條友三年冇出過都叫你五六千萬

不過佢地有錢白養人三年
等緊Mbappe 完約 下家收幾錢人工

而家玩到2025 季中 仲未有球會同佢傾
拜Nunez 掛左牌兩三季都 未賣得出
諗過拎黎打 PF 又俾拜搶走左
我之前用Milan,特登save load爭包皮,用爆週薪高過鍠三皮都輸
包皮唔同啦
佢有preference去皇馬

開咗咁多個save 都未見過佢留巴黎
Nunez 22望落麻麻
同隊Gonzalo Ramos睇落仲勁
有冇巴打用過
利申:岩岩買左game pass
想問點load facepack,個newgan facepack 係咪得d scripted face 轉 real face?
如果我想要其他真人,阿朗,美斯個d係咪要用返DF 11?
係,個個都要含PSG
高普同哥帥互換左隊波黎教, 睇到好唔舒服
用核武換返
newgan淨係for啲假人用
係 或者你鍾意其他款式都可以 df11有啲唔update
我用曼搶贏左皇馬
最新database應該會留,見過佢去鍠鏝車
第三季季尾賣左burno去psg 60m
fans好大反應話賣走左icon

之後賣埋華拉尼40m俾車仔既時候
班主cut我transfer % of sales去到25%
(因為球員總週薪太高)
得9m轉會費落袋
拎左世冠杯加返上40%

好灰

本身仲有人想賣
但太少錢落袋又唔想賣住
CF要好全能先得,因為好佔球權
有個跑得再快d既Kane就岩打CF

仲要開人工都高過對面 笑死
所以咪話 搞掂D 人工都重要

我玩到第四季

最高人工係奧哥先23萬
玩到第8季都覺得人工好緊要
之前幾季贏過下幾隻盃
簽左啲幻幻 加下加下去到10萬
見有錢俾就俾佢
點知一傷左做唔到神童又賣唔出
人工高 會間間搵你借人 都想唔俾錢
之後賣走 又想你補貼人工
等於貼錢幫人養人

之後board 就會唔開心
試過100定90% 人工借走 board 都嬲
疤鈀拜蝗一出
咩reputation 幾多冠都輸
前幾頁先講完
理9 d fans
簽返一兩件佢地咪收聲
Mbappe 2025 季尾又續到2029

人工1.3M 真係永續PSG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞