Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
屌個總監成日幫我自己accept reject啲轉會報價
明明已經set左自己全權負責
真係有
但會唔會起球場就唔科水買人
應該銀行冇錢唔會科,睇過之前版本有人玩bug強制高價賣人,之後破產被人接管同扣分,都幾搞笑
fm21 全部人都可以賣三億 試過攪到勁多球會財政狀況勁差然後破產
點解古橋亨梧同守田英正有工作證但係遠藤航踢咁多年德甲又沒 利申:無用real name fix
如果我打343,想將左翼移入中間少少,因為個球員本身係攻中,佢應該打咩role比較好?同埋前鋒使唔使用其他role?

炒左佢自己做
可能人工唔夠高?
深綠色夠用 踢返AML位
之前一季打IF Support好似麻麻地,今季試下IW會唔會好啲
AMC位唔夠人?

target man轉sup
bbm轉mezzala atk
兩隻WB轉返sup可能d翼會踢得好d
擺佢AML AP(A/S)
想知大家433 如果一邊中場中擺mezzala(At),同一邊翼鋒會擺咩role?
擺咩都kick kick哋咁
winger atk

我玩開4141雙mezzala

一邊出波 4個人入禁區
會唔會條邊防守唔夠穩?
我現階段試緊 IW/IF (s), 右腳左翼
W(s)會好少少但想佢哋cut入嚟
買左中井卓大,借左出去年半都申請唔到
條友剛剛做左大國腳,希望快d
要幾多?我比3萬幾都唔夠
有時有寫有時冇寫我都唔係好知
新手入坑有啲問題想問

𠴱啲小組其實整黎有咩用? 整完唔覺有咩特別
𠴱啲staff嘅人工係咪定死左喺某啲位? 我換晒啲人但新請啲人都唔可以高過一個數 搞到請唔到啲勁staff
用皇馬買左隻國米馬天尼斯打433 一開季入十幾粒而家12場入球荒 其實佢係咪唔啱打單箭?
啲星星係咪唔洗理佢 隻馬天由4星半跌到得番3星但見佢啲數值又好似冇乜大跌咁

Sor好多字 求請教
小組 :性格影響/融入球隊會快D
你每個月都有份report 講

Staff 人工:可以叫board 加大limit

唔識入波:屌7佢就得 /角色可能要轉

星星:係班staff 分析佢能力 俾既
防守兩邊有閘位
星星唔係單睇球員能力,仲會睇近況,同其他隊友嘅比較呢啲都會影響到
佢踢返起就會升返
每次見到星星跌就好撚灰
最灰都係買咗啲wonderkids 返嚟,結果升都唔升下就close to full potential 主力球員你睇數字無跌就唔使理
有幾灰 轉手就賣 再搏下一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞