Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
76教返milan被炒後,我offer佢做球探,佢又肯喎
佢又係同我講想尋找新挑戰 就賣
用玩家自製最新轉會 開save

夏蘭+ 艾華利斯 兩個好勁

頭兩季 完全阻止唔到呢兩個入波

Mbappe 就永續PSG 到2029
潛力幻幻係咪升上一隊再set佢可以打u23好過就咁送u23?

升左上去有無話set咩會升好d??
除非你會俾佢打一隊比賽

如果唔係 借走升得仲快
次級聯賽都係
幾時先減價
係 唔一定要五大聯賽

有穩定一隊出場機會就得
我有個真人 阿青訓

開頭得90幾定10幾

借足三四季 而家變左140 算唔算 神奇

暫時未見過其他可以上咁多
24號summer sales
你會唔會借哂成隊u23出去?
有潛質果班會推出去 試下送走

最低要squad player / regular starter 先借

當然80-100% 人工最好

季初 有D 球會 開0% 10% 借 直接reject

好有潛質就直上一隊用 盃賽/聯賽 大機會有3分 輪換俾佢上陣 平時唔用就 set u23 常規出場 保持狀態 加訓練出色 就讚佢 差就鬧佢 佢開心會升快少少 同埋u21 唔佔註冊位 所以一季可以簡兩三個試下重用 如果半季都唔得點出到場 都可以借走

我升到青訓設施最好 試過就咁u23 佢自己踢 係升得好慢 唔明顯 但一借走 就有效果

最後如果覺得佢將來一隊都係踢唔起 仲有一兩年約就放手算

例如借走都無咩點升 都差唔多可以諗賣了
我借到u23唔夠人踢,要搵u18上嚟,變到u18啲人要踢勁多場攰到抽筋

我上季借左20個人出去唔知咁樣好唔好
一隊好少出既 set 佢u23 出場

之後有多餘錢 可以簽D 轉會list 低價球員 免簽球員

Fringe player u23 出場 一隊你極少出 佢哋都無野投訴

分分鐘 呢D 一季後 轉手仲有錢賺

有兩三個 係見平 出手買完 本身無諗住用 但打打下又做到主力
咁即係我咁樣借法係啱嘅?
你可以每兩三個月 去dev centre 睇下班人 有冇升到 同出左幾多場
沙加半季10張yc都勁
Lokonga 成日要罰錢

季季拎牌都第一
呢度有無人玩鈕?
定係個個都玩低組別挑戰難度
我有三件幻幻

1.借去飛燕諾,升到巴巴聲,季後可以返黎做輪換
2.借去墨西哥,龜速上升
3.u23,接近唔升
2026 見法國 西班牙 巴西 英格蘭 葡萄牙 空左無人教
全部Apply晒 全部都請
拖住唔續馬天尼利

俾大半隊迫宮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞