Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
即係係dof 角度拿卡值錢
係咪你手頭無比佢更好嘅前鋒
一係佢評CAPA廢
12M-20M

用緊尼基迪亞打正前
咁唔怪得
佢似當左拿卡係你starter/important player/ star咁續
你睇下佢依家playing time係咩
啱啱睇完bale啲球皇片
諗起我有隻翼又左閘左腳俾我改成左翼
Lee Tae-Suk
南韓左閘
不過要價有啲貴
我第三季完約簽要成14k/week先簽到
過到嚟咁啱左翼傷左就搵佢頂左翼
第一場就1g1a
就一路打到ML位變左深綠
之後打算比佢學埋MR
成為南韓bale
【利雲度夫斯基可以買斷自己合約 離開拜仁】
有德國傳媒報道,已經同拜仁管理層決裂嘅利雲度夫斯基,可以引用「韋士打條例」(只要球員喺28歲前簽訂現有合約,可以喺3年後自行買斷合約),向拜仁賠償最後一年合約(大約2400萬歐元),就可以離隊,轉投巴塞隆拿。早前巴塞隆拿願意出價買斷呢位波蘭射手,不過拜仁拒絕放人。
#beINSPORTS

如果fm有呢條例就好出口術出到球員同球會嘈,再叫佢自己比錢買斷自己咁就免簽到佢
唔係 都係當squad player 咁續

尼基迪亞 反而係impact sub
放心,條數佢實會加返落去
Burton想借我件幻幻,知佢訓練設施好但只係乙組中游,定留佢踢u23好d?
要睇你件幼幼當前咩級別
最好高一級至少同級
其實係去果間球會俾完錢佢
佢自己再用拎黎買斷自己份約
仲要睇埋咩出場時間

唔係正選 不如唔借
借走左 第一季用尼基頂住
而家佢highly respect me
洗完機down唔返df11 facepack
有冇好心人可以放上Google Drive
四星半,出左世一季起碼操多兩季先用可以做下後備谷上去
fmscout,個bt都好快
四星半幼幼咁幸福
我三星半已經要上一隊了
我都好出奇,開save完一季已經彈左四星半過我
但個衰仔17歲u18 u23已經開7k/week,每年加
另想問玩家有冇得開告別賽
Edu 條奇才都幫我9k 續u23
只是有潛質 連上一隊都未掂既

繼拿卡 squad player 150K 又一傑出的一手

係咪要換人
阿記名宿
我個save 連皇同迪基亞係自動波攪
down 左個玩家自製最新database 1/6

自由身 勁果班 去晒利記/PSG

我浄係簽到Onana 其他reject 晒我
條撚樣都幾唔掂,叫親佢傾都失敗,我都考慮緊換人
係咪要長期效力先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞