Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我會delete左落幾多場加幾多人工
10場 del 唔到

20場都仲有可能del 到
次次都得喎
拜狗出左件三星香港人,用成10m先肯放!2025簽,要2028年1月先轉會,係咪18歲先轉得
試下用高迫搶tikataka
純最最最短傳 拉高迫搶
傳百份比 同 控球率都應該會升
相對地體能要求比較高
我靠佢underdog歐聯贏好多場
不過就5212陣黎
低潛黎講好中意用尼基迪亞
salford應該係最好玩果隊 英乙黎講

心諗現實班Board連隊波u18啲幻幻叫咩名都唔撚知啦
咁得閒unhappy
why?名宿係老細?
其實續約價有個range限 係睇你摸唔摸到最低個位姐

save load就基本 其次我會先dof傾 然後再save load自己傾 睇下邊個好啲
尼基迪亞衰極都有14X-15X
唔算低啦
曼果班七小福係owner
要board開心要收租借費
人工反而唔太關事
好多聯賽有限幾歲先比個幻幻走
廢事比你15,16歲走
到21歲個時比你轉到國籍代表其他國家
我多數del每年加%個項
因為幻幻9成9要借出去練
出賽要自己聯賽先計
正路佢18歲第一張約5k-1xk
3-5年約多數要20歲先夠能力打後備
返來打後備or打一年後就同佢續張新約
一定set死5年約,多數個價位就3x-6x k
出場加人工最多去到100k左右
之後佢要新約就死拖爛拖
到佢25左右就睇下新約貴唔貴,我主力200k樓下多數續
開天殺價就賣左佢算
人工好睇條友既隱藏數值
我唔洗買 隊入面已經彈左個高潛 陳仔出黎
我22/23 覺得佢上一隊機會唔大 已經放生 唔阻人發展
順帶一提今年最受歡迎既低組別隊應該係Wrexham
因為老細係Ryan Reynolds
有冇巴打玩港超
上年玩過傑志好快就去到卡住個Point
港超無敵但亞冠又唔夠料
青訓又唔掂
玩咗六七年個聯賽冇好過死氣沉沉

今年見有Dynamic youth potential想再挑戰但唔知值唔值得
有冇巴打可以分享下
都知呢隊好多人玩,仲有冇名人老細響英國
所以我發覺有陣140150個啲但勁過170180
同埋其實我覺得160普遍嚟講 夠踢一線既隊
無架啦 fm無心整港甲 出啲人俾你都係西
有d係能力分配問題,例如中堅有扭波射門果d真係多狗餘,newgen果d特別多呢類,試過條友可以f,amc,m,dm,dc都打得,但又淨係f同dc係綠,痴痴地
去到17X18X果啲個個都神獸黎
英超全隊150左右已經夠拎冠
教Salford教第6季,上英超第3季。曼聯喺隻game仲廢過現實,炒左摩Daddy然後請我。但是好想留低喺呢隊玩青訓贏英超
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞