Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
同埋想問下我啱啱升上英冠,掃左十幾個免簽23歲以下嘅幻幻然後將大部份借返出去,咁樣玩算唔算正路?
曼聯save玩到第4季
俾人收購左隊波
glazers out!
想問下買人傾contract破裂左,大概幾時先肯同我再傾過?
請唔到人啊屌
出多一倍人工都唔肯黎,依家諗住內部升職
主隊三分一左近都係呃飯食,u23u18就成班廢物
炒要賠錢 最多唔續約

同埋 今代個個星期都開會

有陣會自動請埋人
係咩?我就咁中止合約唔駛賠錢
正常應該會同你講賠左幾多錢
不過好多時都係幾萬蚊咁賠左都無乜感覺
Training 果d 同佢地d 意見反方向行就work
一d 炒加replace
一d 等完約
咁多scout唔知做咩春
想試下玩tiki taka 但效果麻麻
造波勁嘅可以DLF(A)
頂波叻就TF 不過兩邊要至少有一個IF
教練同球探廢既即炒
用協商有機賠少d錢
教練最少要4星,最好4星半
體能就5星
其他多數就完約先換人,除非真係廢既
職責set番自己搞借人
工作證好鬼煩
買之前用球探查一查先
拎唔到會講
打五大聯賽,有入u1x國家隊大機會有
國家排名又關事
借出去既話每半年有得重新申請博博
點樣用球探查?直接喺球探報告睇?
以我記憶起碼一個月以上
同你續約人一樣
多數轉會期內都冇得再傾
個人覺得
盡量少用completed forward,對球員要求極高
Target forward 除非佢主能力真係好符合,又有高crossing 嘅翼/閘先好用
Pressing forward 如果你唔打逼搶就唔使考慮,相反就強烈推薦用PF,但要再畀球員instructions 去發揮返佢長處
Dlp/Af 都比較正路,視乎返你戰術需唔需要中鋒落中場/拉邊去幫手造波
F9 要個球員傳波同扭波勁先好用,同埋一定要有ss/cm(a)配合
Poacher 除非你隊波勁到可以平時當踢少個/落後個陣極需要追入波我先會用
T 我當淘汰咗無試過
我次次都叫佢之後報告唔開會
d意見9成廢既
請人自己搜尋職員就得
係 拎唔到會有寫
咩大機會拎唔到咁
我全部accept

重奪英超
我係未到轉會期,但條友20m買斷,十幾廿間球會有興趣,我驚轉個頭就俾人簽左
季中出價 Gabriel Jesus 要50M

咁諗住季尾先算

點知季尾變左開價100M 先肯傾

祖記Moise Kean Accept 左我三次價

之後不斷係咁stall 完又提價

唔買算

唯有買返我上一代愛將
係邊個
Tiago Tomas 電腦用一季都入到15+

本身想買Adeyemi 一季入到20+

但要75M 仲要加adds on 先傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞