Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
係啊,已經俾我自己選,但選五大實唔得
有時見領先兩三粒都會60,70分鐘休息,但入左兩粒果d,旁白會話佢發脾四點解唔俾佢hat trick
我之前玩英超
我記得有德乙揀
攞咗亞冠冠軍 諗住apply德乙都唔肯請
想問埋你個face pack係邊download的
我見fm scout得番4,5個face pack 全部都係大頭
同skin 同一個系列 你用佢個名search 就入到佢個網

OPZ 有出face pack 之後佢有keep 住update
通常 無表現 無氣先換走
All time best lkk OnL79季季50+
用車好想清撚左佢 但真係無其他夠佢勁
Lucca好少用 不過佢算平 40 50m買到
Adeyemi早搶好平
Moukoko都係要早買 唔係就一億

Btw 大家有冇啲ca pa低但好好用
反而中意用依啲
狼隊個黃喜燦 第二年掛牌清6m買到 平均兩場一球
兩年升到20m
唔會,我用牙朗打pf勁到傻,我輪換佢屌柒我唔出佢
joao carvalho,又平又好用
係咪唔識德文
df11幾靚
如果左if右iw,係咪應該一attack一support?
thx
我用自己d regen 前鋒
D 數值英甲水平
finishing 得10
但快, work rate 決心高, 最緊要性格 professional
成日training 10分
比後備上都入到波
作客幫反cup 曼聯
歐聯4強後備出都入到波
入緊兩粒就畀人留低踢完場,事後畀佢休息3日仲好
唔知算唔算,我用水晶宮隻Mateta 打PF 單季入3x球贏埋法國足球先生不過唔知其他隊買佢要幾錢
3日後第二場啦通常俾休息1-2日,同埋賽前唔training會唔會有影響
Lucca第二季都係10-15m咁上下,第三季冇去大會都係20m有找
衛星球會聲望太高,好似會主動同你分手
試過送哂d幻幻去薩拉戈薩,幫佢西乙直衝去西甲頭5打歐洲賽,之後即刻主動同我斬纜

佢幫我幾個幻幻拎到工作證
唔係長休其實無乜影響
1-2日效果無咁明顯,直接抖3日唔緊要,變咗寓賽於操咁
我個save係 Adeyemi > Lucca> Sesko。第5年Adyemi攞埋金球
Moncini 帶賓尼雲圖衝上意甲佢單季都入到15+
啲契弟見黃字就話唔需要再訓練 明明隻幻幻5星pa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞