Football Manager 2022討論區 (6)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇人玩到冇野好玩
全權比曬dof買人
自己用佢啲人黎打
有冇英超護級心得
得二千萬轉會/三十幾萬週薪,係咪應該allin中堅先
FM21 532 DM防反
強度中等,唔會太chur,球員一般都可以keep住用
最緊要有:
最少1隻 速度型AF 雙15或以上最好,射術冇所謂,用嚟接反擊波直接帶入龍
最少1隻 跳得夠高 16以上 頭槌11以上,擺近柱用嚟打角球
打法上一般都係自己半場猜同守,或者捉對面死球後一腳斬上去俾AF衝
中場冇咩所謂,你有咩就用咩,可以慢慢執
WB最好體力高,唔係60分鐘就見紅
中堅都係優先揀跳得高搶波勁,唔夠budget可以中間揀跳唔高但跑得快同搶波勁,mark死對面中鋒
控球率一般40幾%,埋門少但命中高
重點係平,一般都係英冠 英甲搵到 以上條件 120-130CA
有錢再慢慢執,優先揀前鋒
thx樓上巴打
第8季就完6月尾無啦啦有個世俱盃踢
但半隊踢緊國家隊
仲要踢完兩場體都唔回 係咪有bug
入到半準決賽半場已經全紅
傷出左4個
有冇人用車仔,一開季只比25000人入場,踢踢下所以主場都0觀眾閉門作賽
呢個垃圾杯
呢個都叫做有多少獎金,不過踢殘晒班隊
果d聯賽杯真係想放棄
呢個杯最正係可以擦埋最大勝仗比你留念試過30-0,其他朋友屌哂鬼問我入夠未
比人刷最大勝仗就有
全紅對曼
full team打都俾人數幾球
好詳細
請問中場同一對wing back 有無咩player instructions?
真心推薦前田大然(Daizen Maeda),一二百萬左右,中小球會防反福音, 跑得好撚快
29/30球季要簽多個中堅
本身隊有個意仔wisdom amey 23歲加個22歲假人
再加個假人後備
本身諗緊8000萬簽30歲umpamecano定6000萬潛力假人
前者勁好多簽左先發現唔夠錢俾週薪
除左賣人仲有無咩方法
改預算 之後轉會費一部份分期比得唔得
一炮過俾完轉會費
淨得果啲預算已經拖到最盡落人工
即係而家係confirm交易果陣先發現唔夠錢比?
係confirm左 但週薪係負數
咁樣應該都照簽到用到 只係簽唔到新人?
季中賣啲唔用嘅人 再改轉會比例
又或者叫老闆增加薪酬預算
我都試過,續約先知wage得返100鎊,賣人借人改預算
想玩返
除左steam
黃金仲有冇得賣
fm好似今集開始實體版都係無碟
得條key比你係steam入
玩norwich留adam idah 夠高夠快 青訓
打到左翼好撚好用
我22.3玩到佢拎歐聯神射

最後朋友建議
都係steam download
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞