[電鑽撚撚]討論電鑽知識、電鑽LIST、鑽窿收螺絲問題集中帖

1001 回覆
84 Like 6 Dislike
講開工具野,有冇人用過hilti 套EXO-01 力量骨架

係咪真係佢講到咁有用
我地電燈黎計 做槽做喉都要齊鑽批磨機(喉好少開磨機但懶都可以拎黎斬喉)
大有一套先二千幾,拎紅M黎計我當DHR171兩電一叉已經係到

一至兩人一檔預一套,10人集團都要預6-7套野 已經差好遠。
不過我果個老細又係搞笑,成日都叫佢最少買一套搭電架撐做粗重野,點都平過谷壞電谷閪把鑽都唔聽。
呢啲位唔係想幫佢錫架生而係幫我慳力咋,明明可以Win win雙贏。
請多個人會唔會仲好啲?
就係知皮半野一套,冇錢買公司都唔會買,所以睇下有冇巴打玩過有感想
好過搶
就係見到做吊手野唔會攰,所以想知值咁貴
已經個個星期俾油魔迫害
唔入返啲山卡啦轉車都轉死
拎果皮幾去做尖會唔會好啲
咁都真,睇少幾次醫生請少幾日假都係返到,
但萬幾睇佢似係螢幕wall Mount果啲油壓積應該係抵消隻手8-9成重量,
有用就應該有用既不過覺得兩支積筒皮幾唔太抵同好快俾人抄到可以觀望下。
做尖係練爆發力,呢套野係防止肌肉勞損
同埋做尖俾盡你咪50下,而家係講緊不停向上舉
咁你都岩
不過練大隻,人地十成功力先做到既野你5成就做到你點都係冇咁快勞損冇咁易整親。
成日見公司啲潺仔搬線穿線都嗌生嗌死
DHR182點睇
worx只買水槍
咁公道啲 5401部果時都好力過171 勉強叫跟到242,
上面舉171只係想講一把低一級既鑽都夠買人地成套,
針對既客群都唔同。
咁公道啲 5401果時都好力過171 勉強叫跟到242,
上面舉171只係想講一把低一級既鑽都夠買人地成套,
針對既客群都唔同。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞