[電鑽撚撚]討論電鑽知識、電鑽LIST、鑽窿收螺絲問題集中帖

1001 回覆
84 Like 6 Dislike
worx 真係玩具黎,要平又要做到野就大有啦
但家用worx 其實夠用
用量唔多用六角柄果啲拉釘槍adapter直接用電批拉唔好咩
拉不鏽鋼好快玩完
轉左用咩
都真 人地賣cheap野都未至於要貼自己個「牌子」上去
明眼一睇都知係淘寶野係都要加個「一木」上去
唔等使就話啫,有用既搵食架撐都管就真係飛得啦。
好在我唔用拉釘
瓦仔都係用推機既 又快又直 部機準既話曲尺都岩
不過做石 標陽角呢啲都係要用水機先得
落地盤做野點會用貴野,借比其他師傅用你都唔捨得。 大有真係地盤粗用神器,力水夠,不過就係粗野囉,例如電批慢轉唔夠慢咁。
就算唔計外人班底大就點都有人粗用,
大把人心態就係啲野阿公野壞左咪買唔會同佢錫住用。

另外就係多人冇手尾驚有地盤老鼠呢啲非損耗既遺失,
食飯啲電器電池就咁放係房口「收埋」就算,
用得多電就咁放係掣箱叉連電連叉機成套咁冇左都試過,
更唔好提爆架撐箱。

所以最後平但堪用既大有可以突圍而出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞