[電鑽撚撚]討論電鑽知識、電鑽LIST、鑽窿收螺絲問題集中帖

1001 回覆
84 Like 6 Dislike
242好易卡波箱
二手架,終極乞衣版
鑽幾個窿唔洗買新
[警世]係fb 買清貨牧田DTD171係一種咩體驗?
https://lih.kg/3061809
DTD17x一直都係熱賣型號邊洗清貨
有鬼佬買過黎開箱,拆開睇d料都唔係個回事
東成都有人吹奏
估唔到華輝咁大間都賣水貨
用後感都ok 無極調節 最正係有磅數調 唔會咁易滑牙
電子變速 離合 我十幾年前支mosta都有啦
日版跟110牛真係煩 出隻100-240充電器唔得咩
本身支TD022想買日版黑色 跟住一睇唔止套裝貴左成舊水仲要配多隻220牛先叉到電
佢個套裝真係靚,跟金屬盒,我都係因為個電壓而卻步
大力無用,兩野就燒好快GG
雖然水貨但有舖保所以係水行貨

其實水唔水貨都無咩問題一樣咁用,就算dewalt行貨都會入110v/18v藍芽大喇叭

不過賣水貨個價同行貨唔差得幾遠你買水定行
家用其實郁得就得無咩所謂,搵食最好用牌子野起碼有保證
我都係淘寶買隻110v火牛用美國充機 有幾舊電用到剩一兩舊就一次過充
最煩係有盤行110有盤行220
雖然行110既盤拎個三相五針插都變到220出黎但明明充電器整100-240最多咪110叉慢啲 咁都唔肯做
不過係講下果啲只係電批有左好耐既基本功能,唔係啲咩新奇野。
可能語氣差左sor。
110v係政府驚電死地盤佬先走出黎

呢D情況無計,hilti唔知但九成牌子都係單一v數,可能就係驚水貨全球通行
套裝跟唔岩電壓叉機啲人咪買淨機,尤其本身用緊佢系統既人。
真係支022唔覺有散同埋散我都要配返兩電一叉先認命買港行。
出左172,171清貨都合理
之前係依個post定上個post到 好似見過類似既關鍵字
咩野 有一批紅M電批係手
172 咩評價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞