IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
巴打用ipad做咩多

打機看片上連登

有d咩app可以玩下?

成日都係攞黎上連登睇片好似哂左部機咁
有無人有用uag個保護套,比下意見丫。
擔心太重。但幾鐘意個款
升左10.33

未升,有冇伏?

iOS 11 beta5 開心使用
我等正式版11

Beta 己經好穩定。iPad 10.5 唔用 iOS11 等如無一半功力,所以Beta 都照装

都心郁想up,
1. 電量如何?
2. 係咪control centre 無得熄哂 wifi 同 Bluetooth
3. Developer preview 定 public beta 好
升左10.33

未升,有冇伏?

我等正式版11

Beta 己經好穩定。iPad 10.5 唔用 iOS11 等如無一半功力,所以Beta 都照装

都心郁想up,
1. 電量如何?
2. 係咪control centre 無得熄哂 wifi 同 Bluetooth
3. Developer preview 定 public beta 好

2 係
3 一撚樣
1 倒水
呢個配smartkeyboard/ smart cover 簡直係完美
升左10.33

未升,有冇伏?

我等正式版11

都心郁想up,
1. 電量如何?

2 係
3 一撚樣

其實「control centre 無得熄哂 wifi 同 Bluetooth」有什麼好處??
升左10.33

未升,有冇伏?

我等正式版11

都心郁想up,
1. 電量如何?

2 係
3 一撚樣

其實「control centre 無得熄哂 wifi 同 Bluetooth」有什麼好處??

hands off, airdrop?
巴打用ipad做咩多

ENGINE撚睇CAD 圖,手畫sketch圖仔,係相度做mark up,然後gen pdf ,出email 。

返到屋企唔使問都係睇片多。

iPad Pro + Pencil (諗緊買唔買埋keyboard)
想問下知唔知點樣出最平
同埋想順便trade 埋屋企2部舊iPad 佢
想問下知唔知點樣出最平

256 wifi
想問下知唔知點樣出最平

本身唸住去apple store, 但很多人話去apple store無着數
兩個星期就花咗條邊
即買Apple Care Plus
巴打用ipad做咩多

ENGINE撚睇CAD 圖,手畫sketch圖仔,係相度做mark up,然後gen pdf ,出email 。

iPad Pro + Pencil (諗緊買唔買埋keyboard)

用咩app 畫sketch?
兩個星期就花咗條邊
即買Apple Care Plus

俾6舊幾,唔係好想買
想問下各位巴打意見
我想買pro 10.5但又要買啲配件先好用
我淨係用嚟上堂睇notes, jot notes,睇片,係咪new iPad就夠?
始終學生哥一個,我又唔係讀design,好似pro over咗
求各位巴打賜教
想問下各位巴打意見
我淨係用嚟上堂睇notes, jot notes,睇片,係咪new iPad就夠?
始終學生哥一個,我又唔係讀design,好似pro over咗
求各位巴打賜教

漏咗小小
可能有時屎忽痕剪片咁,但唔係必要
Btw我追post見到有個上台岀iPad pro 嘅巴打,
你部new iPad 放咗未
想問下各位巴打意見
求各位巴打賜教

漏咗小小

你個用途可以考慮舊9.7"二手/街外減價貨,始終有支pencil可以用
如果打字唔多其實KB都可以慳,或者用淘寶BT野
剪片唔好考慮,iPad Pro 2 12.9" 響專業人士手都唔會剪得好,佢只係做到咁解
有無人有用uag個保護套,比下意見丫。
擔心太重。但幾鐘意個款

我用monocozii,我覺得薄又靚
巴打用ipad做咩多

用咩app 畫sketch?

原裝notes app, 把間尺好好用
想問下各位巴打意見
求各位巴打賜教

漏咗小小

你個用途可以考慮舊9.7"二手/街外減價貨,始終有支pencil可以用
剪片唔好考慮,iPad Pro 2 12.9" 響專業人士手都唔會剪得好,佢只係做到咁解

都唔係既,普通剪下生活片都夠做既。
Btw 而家9.7都幾抵買,學生哥真係諗得過,同埋有枝筆差好遠
想問下各位巴打意見
求各位巴打賜教

漏咗小小

都唔係既,普通剪下生活片都夠做既。
Btw 而家9.7都幾抵買,學生哥真係諗得過,同埋有枝筆差好遠

請問9.7出面咩價,邊間仲有貨?
豐澤同百記都賣哂,諗住9.7pro個mon靚過new,所以想出部粗用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞