IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
LIHKG app , support 10.5 未?

你up乜?

而家d iPad app support 9.7
10.5 resolution 不同,夾硬拉大,濛左

LIHKG冇濛wo

12.9用LIHKG都冇問題
LIHKG app , support 10.5 未?

你up乜?

而家d iPad app support 9.7
10.5 resolution 不同,夾硬拉大,濛左

LIHKG冇濛wo

12.9用LIHKG都冇問題

10.5係新resolution先有問題,12.9無改過
巴打們,部10.5買翻來一星期,岩先發現個部ipad有小小彎曲,反轉放係臺面既話可以輕易sip到張八達通入去,求救!!

你肯定唔係因為鏡頭頂起左成部野?

yes 事關反轉平放都會見到微微拱起

咁你應該自己整灣左唔知
如果係電發漲之類應該會中間谷起唔係彎左
金定黑好
iPhone 買開白邊
有無人知10.5” support 到幾快LTE?唔係好識睇個d咩 300/450/600mbps

Cat 9, 450Mbps

咁又等唔等於support 到csl個450Mbps呢
因為我考慮緊上台

Cal廢左好多
利申:用緊csl無限4g

個無限plan幾錢?
請問ipad電池損耗大唔大, 為左兩年後換電池而買apple care值唔值

我部iPad Air 1用咗三年,舊電仲係好襟用

+1 而家仲用緊

iPad 舊電不嬲都唔需要擔心,平均兩三日叉一次都無咩問題

我多數兩個禮拜先叉 淨係睇片好撚襟用

但我好想用120hz moon瘋狂打機

D game咪又係行返60Hz
好似係

可能因為A10X順好多
上一部air1
金定黑好
iPhone 買開白邊

我iPhone同iPad都買開白邊,但今次iPad Pro買咗黑邊又感覺唔錯
上星期係衛x trade走左ipad pro 9.7 128g wifi ,3200...入左256g ge 10.5....開心使用中
上星期係衛x trade走左ipad pro 9.7 128g wifi ,3200...入左256g ge 10.5....開心使用中

原來仲trade到3200
多口問呢到有冇人放9.7 pro 128gb?
金定黑好
iPhone 買開白邊

黑for sure, 咁多年我都係買開白面機,今次諗都唔諗上左黑色 無後悔
Smart Keyboard 入水,保養包唔包

你可以拎去問下嘅

邊個位入到水

你拎去維修時你唔講應該無人知入過水

邊個位入到水

成個飛左入水。。。

邊個位入到水

成個飛左入水。。。

suggest 你完全乾先攞去

邊個位入到水

成個飛左入水。。。

壞左D乜

邊個位入到水

成個飛左入水。。。

壞左D乜

連接唔到部機

頭幾日我trade到3500

先達狗都收緊3500up

先達狗都收緊3500up

9.7 128wifi唔係3200咩
大家有冇用機套
我本身用機都㩒 所以唔驚整爛部野

但係想買個套可以long 起部機睇片打機
有冇d 平平地既介紹
答單一問, 想問下知唔知邊到仲有得買全新既iPad Air 2

邊個位入到水

成個飛左入水。。。

壞左D乜

連接唔到部機

個screen有冇出unsupported device之類嘅字眼?
有嘅話cap起佢拎去天才吧
答單一問, 想問下知唔知邊到仲有得買全新既iPad Air 2

早幾日有巴打話兇宅有超平貨尾執

邊個位入到水

成個飛左入水。。。

壞左D乜

連接唔到部機

個screen有冇出unsupported device之類嘅字眼?
有嘅話cap起佢拎去天才吧

無,咁點算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞