IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
想問下IPAD 有冇得4指LOCK SCREEN?
如果睇網上動漫應該買咩app,load唔到

去apple store最清楚

我都想搵個類似apple果隻皮袋
可能出面搵人整仲平仲啱心水
如果可以連smart keyboard 入到我都可能買
未得閒去試

有人試過勉強可以
但個keyboard會谷到個皮套好脹

仲諗住一set過

https://youtu.be/zbJaspu_An8
你睇下得唔得
我就唔太得

應該忟啲
Thanks 巴打

我諗訂個皮套好過

我搵緊鋪頭diy皮革袋
想整一個可以放到iPad+keyboard+筆+lightning線+耳機線嘅袋

去apple store最清楚

我都想搵個類似apple果隻皮袋
可能出面搵人整仲平仲啱心水
如果可以連smart keyboard 入到我都可能買
未得閒去試

有人試過勉強可以

仲諗住一set過

你睇下得唔得
我就唔太得

應該忟啲
Thanks 巴打

我諗訂個皮套好過

我搵緊鋪頭diy皮革袋
想整一個可以放到iPad+keyboard+筆+lightning線+耳機線嘅袋

成千鳩蚊不如淘夠十個番黎試
各位用802.11ac+2x2mimo測到咩速度?我嗰部得4xxMbps...少官方標嘅866Mbps一半...係咪正常?

你嗰咩 router
其實佢聲稱同實際係有分別

AC68U
都冇理由少一半㗎...會唔會佢入面其中一條天線鬆左 用唔到mimo

有人試過勉強可以

仲諗住一set過

你睇下得唔得
我就唔太得

應該忟啲
Thanks 巴打

我諗訂個皮套好過

我搵緊鋪頭diy皮革袋

成千鳩蚊不如淘夠十個番黎試

成千蚊買個套我情願買apple care跌爛兩次都係千蚊鬆啲
裸跑爽好撚多
Keyboard 大家會買邊款
Affinity Photo依家減緊價

Lumafusion都減緊[bomb]

158$ 係減左價? 我搵唔到既

不過減得唔夠affinity咁多

是咪ipad appstore 先睇到? 手頭上得電話

iPhone 有

近排一睇已經158 緊,所以唔知

原價幾錢
Affinity Photo依家減緊價

Lumafusion都減緊[bomb]

158$ 係減左價? 我搵唔到既

不過減得唔夠affinity咁多

是咪ipad appstore 先睇到? 手頭上得電話

iPhone 有

近排一睇已經158 緊,所以唔知

原價幾錢

原價$188
所以其實唔係平好多

同問
見冇人講logitech個slim combo
大家點睇

同問
大家點睇

網上啲人屌到七彩

買咗Apple Smart Keyboard 好好打

同問
大家點睇

網上啲人屌到七彩

屌乜

同問
大家點睇

網上啲人屌到七彩

屌乜

啲料cheap
各位用802.11ac+2x2mimo測到咩速度?我嗰部得4xxMbps...少官方標嘅866Mbps一半...係咪正常?

你嗰咩 router
其實佢聲稱同實際係有分別

AC68U
都冇理由少一半㗎...會唔會佢入面其中一條天線鬆左 用唔到mimo

apple d 測試,好似有好多設定要跟(唔熟)

同問
大家點睇

網上啲人屌到七彩

屌乜

啲料cheap

用緊
幾好打既 係重d

同問
大家點睇

網上啲人屌到七彩

屌乜

啲料cheap

用緊
幾好打既 係重d

拎出街會唔會好辛苦

同問
大家點睇

網上啲人屌到七彩

屌乜

啲料cheap

用緊
幾好打既 係重d

拎出街會唔會好辛苦

咪撚玩啦 厚撚到咁叫自己slim combo

同問
大家點睇

網上啲人屌到七彩

屌乜

啲料cheap

用緊
幾好打既 係重d

拎出街會唔會好辛苦

咪撚玩啦 厚撚到咁叫自己slim combo

Agger
用緊9.7想換10.5既巴打邊到放部9.7 ?

Fever 乞衣

Fever 乞衣

俾fever啲乞衣壓左幾日價之後
會發覺屋企有老豆老母嘅話俾佢地用會冇咁嬲
個人覺得,響iPad度插KB係永遠矛盾既事,一整到好打同料靚就開始厚,一整到輕薄就會難打同甩皮甩骨
連Apple自己隻Smart Keyboard都係雞雞地肋,三方廠唔會俾到d咩好野你
都係響番mon打virtual KB算啦,衣家10.5"夠晒闊,iOS11又有得slide key
Apple Store Online 換貨,剛剛由新加坡出貨,會不會有古惑
個人覺得,響iPad度插KB係永遠矛盾既事,一整到好打同料靚就開始厚,一整到輕薄就會難打同甩皮甩骨
連Apple自己隻Smart Keyboard都係雞雞地肋,三方廠唔會俾到d咩好野你
都係響番mon打virtual KB算啦,衣家10.5"夠晒闊,iOS11又有得slide key

我成日用smart keyboard打字又覺得好唔錯
手感好過好多想當年嘅10寸net book
我覺得輕薄同手感黎講apple個design算係咁
起碼on the go唔會太唔見得人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞