IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
有無咩無限上網plan岩?

岩ipad pro

儲值卡
準備買12.9,會買Pencil,諗緊買唔買埋smart keyboard
有Smart Cover想買背殼有咩好選擇?

Switcheasy
有隻可以放埋pencil
Switcheasy

其實我一直鍾意Switch Easy嘅design,不過都喺外國訂返嚟。講問香港邊間shop比較齊款?
Switcheasy

其實我一直鍾意Switch Easy嘅design,不過都喺外國訂返嚟。講問香港邊間shop比較齊款?

Switcheasy

未喺淘寶訂過嘢,係咪平過喺外國訂?
Thanks!
Switcheasy

Thanks!

10.5" 大概 ¥128
Switcheasy

Thanks!

官網好似冇10.5
Switcheasy

Thanks!

官網好似冇10.5

淘寶個啲都係預訂緊,如果有現貨個啲就。。。
Switcheasy

Thanks!

官網好似冇10.5

淘寶個啲都係預訂緊,如果有現貨個啲就。。。

預訂中。約7月10號才出貨。
LIHK 唔SUPPORT KEYBOARD 你上下

如果有得用KB SHORTCUT 黎回就正啦
LIHK 唔SUPPORT KEYBOARD 上下 Scroll

如果有得用KB SHORTCUT 黎回就正啦
普遍你哋係買256G 定64G

我買咗64

機唔多
啲用途集中左落部iPad度
買大啲好啲

入左幾套劇已經冇左百幾GB

我淨係歌都140GB
本來一心想買smart keyboard
Apple個staff又鼓勵我試下用logi果個先
話唔得咪14日內退番
最後信左佢

佢講到放筆又方便
又叫我試下對比兩部既手感
同埋都話欣賞logi個後背係可調式

staff 識野

Staff訓練不足,正常應該推返自己品牌配件先

我見佢身為Apple staff都咁講
無得唔試用下啦

Logi 做mouse keyboard 出名掂
唔介意重的話可以一戰 (叫做全包圍又貼近正常keyboard)

羅技Mouse
電腦keyboard個朵認真麻麻 , 不過iPad Keyboard就唔知了。
本來一心想買smart keyboard
Apple個staff又鼓勵我試下用logi果個先
話唔得咪14日內退番
最後信左佢

佢講到放筆又方便
又叫我試下對比兩部既手感
同埋都話欣賞logi個後背係可調式

staff 識野

Staff訓練不足,正常應該推返自己品牌配件先

我見佢身為Apple staff都咁講
無得唔試用下啦

Logi 做mouse keyboard 出名掂
唔介意重的話可以一戰 (叫做全包圍又貼近正常keyboard)

羅技Mouse
電腦keyboard質素認真麻麻 , 不過iPad Keyboard就唔知了。

我淨係歌都140GB

我計番自己其實64G都夠,
反而ipad 有冇啲大作係正>?
岩岩入手10.5
想問下依家restore 9.7" ipad backup,microsoft office仲有冇得edit? 如果已經唔得,我全新用唔restore了
岩岩入手10.5
想問下依家restore 9.7" ipad backup,microsoft office仲有冇得edit? 如果已經唔得,我全新用唔restore了

我用9.7restore都無得edit
岩岩入手10.5

我用9.7restore都無得edit

thanks

有咩app啱睇片用?我又係鍾意bt完用ipad睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞