IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
有冇人用ipad pro玩pokemon?我用air 1成日彈app & gps not found,嬲到想換機,但如果換完都係咁仲嬲

Gps經常出事

咁有冇彈app?
有冇人用ipad pro玩pokemon?我用air 1成日彈app & gps not found,嬲到想換機,但如果換完都係咁仲嬲

Gps經常出事

咁有冇彈app?

試過一兩次。pro同air 個性能都相差唔少,我彈game嘅次數少啲都好正常。
Btw 你有冇試過捉野嘅時候扔唔到個果實出去?

Gps經常出事

咁有冇彈app?

試過一兩次。pro同air 個性能都相差唔少,我彈game嘅次數少啲都好正常。

你試下 㩒個mon 下邊d,×附近,我㩒上邊係扔唔到出去

Gps經常出事

咁有冇彈app?

咁連埋pokemon開幾個app有冇成日要load過?我有時睇下漫畫人轉返去玩pokemon要由頭load過,掉轉想睇返漫畫人又去返首頁

本身諗住等到1月先買,而家可能嬲得滯聽日出ifc買算
想問下巴打有無防反光mon貼推薦?
想平放部pad寫野 但係反光好辛苦

唔貼可能最唔反光
同埋按經驗
想寫嘢唔反光
放枱時搵啲嘢”long”住個頂部
唔好完全平哂
成部機斜斜地就冇咁反光
Sorry for 1999
係外國網 order 左部

9.7" ipad pro 2800度連運費

打算換左部ipad mini 2 佢

係樣樣都upgrade 左 但好似又重左.. 諗緊取唔取消好
岩岩買左10.5 ipad 睇波/睇戲有咩app?

ITunes

x2啱啱買左,後悔唔早d買

x2啱啱買左,後悔唔早d買

如果今個星期出back to school。
會唔會變左後悔早左買

我都想買,等多一個期睇下先。

用緊普通 鴨記玻璃貼

我都係 唔想部機花 所以要用mon貼 但係又反曬光

唔貼可能最唔反光
同埋按經驗
想寫嘢唔反光
放枱時搵啲嘢”long”住個頂部
唔好完全平哂
成部機斜斜地就冇咁反光
Sorry for 1999

個moon花會心痛 搞到要貼
同埋因為我長時間寫野 'long'起個人覺得唔舒服
[quote][quote]想問下巴打有無防反光mon貼推薦?

有無巴打有好推介
[quote][quote]想問下巴打有無防反光mon貼推薦?

有無巴打有好推介

你邊度地方用iPad Pro?
正常室內用呢啲電子產品都會有少少反光
但又唔會話反到好誇張架喎應該
一係用磨砂貼

有無巴打有好推介

你邊度地方用iPad Pro?
正常室內用呢啲電子產品都會有少少反光
但又唔會話反到好誇張架喎應該
一係用磨砂貼

之前好少平放寫 依家問題就出現了
買返黎一陣個mon痴左好多指紋 個mon用眼鏡布抹得唔得?
買返黎一陣個mon痴左好多指紋 個mon用眼鏡布抹得唔得?

我係衛訊貼左mon貼啦,但未買case
裸跑+用apple pencil ,用左大半年都唔覺花
apple care係換全新定service unit??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞