IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
notablility 有個問題
一個裝置打完字
up上google drive
第二個裝置down返落黎
個編輯唔同 只可以加text box 咁編輯

如果揀返 sync Note format 就可以第二部機編輯
不過變左電腦會睇唔到

sync note format 點整

http://support.gingerlabs.com/hc/en-us/articles/206061467-Auto-backup-iOS-?mobile_site=true
有冇人都係等緊back to school
想問下d相係Google drive, 點樣可以download 去iPad pro 相薄到?
因為唔知點樣過相同執相。

執相app大家都是買affinity photo?

仲有冇其他好app推薦?

小弟應該會買affinity and PDF expert
notablility 有個問題
一個裝置打完字
up上google drive
第二個裝置down返落黎
個編輯唔同 只可以加text box 咁編輯

如果揀返 sync Note format 就可以第二部機編輯
不過變左電腦會睇唔到

sync note format 點整

http://support.gingerlabs.com/hc/en-us/articles/206061467-Auto-backup-iOS-?mobile_site=true

thx bro
有無Ching share 下你地join 左咩上網plan
有無Ching share 下你地join 左咩上網plan

最後選左csl 198 8GB
想問下d相係Google drive, 點樣可以download 去iPad pro 相薄到?

Affinity/Pixelmator

Affinity 勁好多

Affinity 勁好多

都係Lightroom,Photoshop,maxcurve為主
你地個背有冇貼保護貼
你地個背有冇貼保護貼

買左AC所以裸背
你地個背有冇貼保護貼

用底殻
有冇人都係等緊back to school

here
你地個背有冇貼保護貼

用底殻

咁個面用咩好
閃魔
其實兩舊水果的有咩分別
用耐的先花
你地個背有冇貼保護貼

用底殻

咁個面用咩好
閃魔
其實兩舊水果的有咩分別
用耐的先花

用緊閃魔,好順滑
10.5"個喇叭同6s比係唔係好好多 ?
之前由5s轉6s個喇叭仲衰咗
如果iPad Pro嗰個好返少少就好
全裸家用

個喇叭同iphone比係兩回事

咁都好啲
你地個背有冇貼保護貼

用底殻

咁個面用咩好
閃魔
其實兩舊水果的有咩分別
用耐的先花

用緊閃魔,好順滑

閃魔未有防藍光, 轉左用esr億色, 唔錯
深水保特賣場9$一個stand 代替了logi base
買12.9前有部mini1 可以點用
買12.9前有部mini1 可以點用

放過佢啦
你地個背有冇貼保護貼

用底殻

咁個面用咩好
閃魔
其實兩舊水果的有咩分別
用耐的先花

用緊閃魔,好順滑

閃魔未有防藍光, 轉左用esr億色, 唔錯

用左防藍光應該會偏黃左

個喇叭同iphone比係兩回事

咁都好啲

完全兩樣野黎 包你嘩一聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞