IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
有無人用埋手制打機

Apple Store 有個好似Switch 咁嘅手制 又幾好用 不過打機拎住部ipad pro 應該幾攰

我意思係藍牙個d
switch 個隻實攰死
依加買機有無話係邊買著數啲?
蘋果又無左14日退貨。好似度度一樣咁。
入手左10.5
有冇防指紋既膠貼買 唔想要玻璃貼
有冇人試過用USB C快速充電

即係用依家MacBook嗰個USB C火牛充電

一向都用緊
入手左10.5

你玩筆嘅話就唔建議用貼

無玩筆
玻璃貼又好厚
入手左10.5

你玩筆嘅話就唔建議用貼

無玩筆
玻璃貼又好厚

用緊貼又反光又好似隔左層野
個套一黎即刻撕走佢算
入手左10.5

你玩筆嘅話就唔建議用貼

無玩筆
玻璃貼又好厚

個套一黎即刻撕走佢算

唔怕花 只係唔想個MON咁多指紋
入手左10.5

你玩筆嘅話就唔建議用貼

無玩筆
玻璃貼又好厚

個套一黎即刻撕走佢算

原生個coating已經防指紋,你貼d咩都唔會防多d
d 電好似無想像中咁核
除左原裝有無smart cover推介?
唔想要背case,搵過好多都係有背case/cover
用緊12.9 有無case可以袋埋支筆
唔想分開袋
想問apple store 有冇logi base 賣
IPad Pro 256G Cellular

$395 5GB 全包 無其他收費
2年約
開新電話no.
(395x24-6788)/24=112.2

公司優惠
抵唔抵屌!?

邊度睇到? 仲有無多啲data 嘅plan

識人

2年約
開新電話no.

公司優惠
抵唔抵屌!?

識人

唔抵
除非你好堅持用1010

2年約
開新電話no.

公司優惠
抵唔抵屌!?

識人

唔抵
除非你好堅持用1010

其實我都覺得可以再抵d
巴打有冇好介紹
大家有冇睇電子書?
發現ipad睇電子書好麻煩...
大家有冇睇電子書?
發現ipad睇電子書好麻煩...

Kindle app都ok嘅
但iPad個moon唔啱睇書
入手左10.5

你玩筆嘅話就唔建議用貼

無玩筆
玻璃貼又好厚

個套一黎即刻撕走佢算

次次用完都好多印
入手左10.5

你玩筆嘅話就唔建議用貼

無玩筆
玻璃貼又好厚

個套一黎即刻撕走佢算

次次用完都好多印

我用左貼都差唔多

一向都用緊

其實佢嗰個快速充電,係咪真係快過用隨機附送嗰隻火牛?
入手左10.5

你玩筆嘅話就唔建議用貼

無玩筆
玻璃貼又好厚

個套一黎即刻撕走佢算

次次用完都好多印

我用左貼都差唔多

d 貼只係比你抹mon 果時唔會整花, 又可以大大力抹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞